PECA ULAZI U ZADRUGU, ALI SA NJIM ULAZE I ONI: Sprema se NAJSKANDALOZNIJA sezona do sada

Showbizz

PECA ULAZI U ZADRUGU, ALI SA NJIM ULAZE I ONI: Sprema se NAJSKANDALOZNIJA sezona do sada

Kako piše jedan dnevni list, Peca Raspopović (45) ulazi u “Zadrugu 6”! Biznismen iz Novog Sada živjeće pred kamerama Pinka sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković (25), s kojom je raskinuo u nedelju.

Pod istim krovom naći će se i roditelji Aleksandre Subotić (25), s kojom ima sina Jovana, a koju je prevario s Majom – Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

– Produkcija Pinka pregovara s Pecom da makar na nekoliko mjeseci uđe u rijaliti. Oni vjeruju da bi to bio pun pogodak za gledanost, pošto cijela Srbija priča o njegovoj aferi s Majom. Za sada su se načelno dogovorili, ali ostalo je još da Peca provjeri kakve su mu poslovne obaveze u narednom periodu i javi kada bi mogao da se priključi rijalitiju – otkriva izvor za jedne novine.

Prema njegovim riječima, Raspopoviću nije bitan novac, već želi da ispriča zašto je ostavio suprugu zbog njene najbolje drugarice.

– On tvrdi da sa Aleksandrom već dugo nije bio u dobrom odnosu i da su već neko vreme živjeli odvojeno prije nego što se smuvao s Majom. Takođe, na razgovoru sa produkcijom rekao je da ni Sandra nije bila baš cvjećka u braku, a da sada od sebe pravi žrtvu. Jedino ga brine to što bi u rijalitiju živio s Majom, koja je nepredvidiva i koja bi mogla da mu pravi ozbiljne probleme – priča naš izvor.

S njim bi u narednu sezonu trebalo da uđu i Aleksandrini roditelji.

– Karađorđe je oberučke dočekao poziv za “Zadrugu” jer je u finansijskim problemima i radi kao dostavljač hrane. Obećao je da će ispričati sve što zna o Peci, Maji… Ljuba generalno voli rijaliti i za dobar novac uvijek je spremna da učestvuje u njemu. Ona jedva čeka suočavanje sa Pecom i Majom. “Urnisaću ih! Zažaliće što su se rodili”, rekla je Ljuba kad je dogovarala ulazak – prepričava naš sagovornik.

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević kaže da su Maja i Peca pun pogodak za rijaliti!

– Njih dvoje su odlični za “Zadrugu”! Trenutno su tema broj jedan, koja trese cijeli Balkan. Znajući Maju, vjerujem da će zidovi “Bijele kuće” popadati zbog haosa! Ipak, žao mi je Aleksandre ako bude morala da ih gleda na televiziji – priča Dejan Dragojević. (novi.ba)