STEFAN KARIĆ OSTAVIO MISICU I NAPUSTIO SRBIJU: Imao samo 1 poruku za Marijanu, ŠOK PREOKRET

Showbizz

STEFAN KARIĆ OSTAVIO MISICU I NAPUSTIO SRBIJU: Imao samo 1 poruku za Marijanu, ŠOK PREOKRET

Stefan Karić nakon raskida sa misicom Jovanom Ljubisavljević otkrio je da planira da otputuje u Tursku, ali i da pokreće privatan biznis.

Bivši zadrugar je prokomentarisao krah veze sa misicom, ali i priznao da li je njegova navodna afera sa Marijanom Zonjić uticala na njihovu odluku da se rastanu.

– Ne bih imao šta puno tu da kažem, rastali smo u tako reći, okej odnosima. Oporavljam se, ako se može tako reći, prosto potrebno mi je vrijeme i želim da se sredim i nastavim dalje svoje planove – rekao je Karić i prokomentariso da li je treća osoba bila umješana u njihov odnos:

– Ne, ne postoji treća osoba, samo je došao kraj. Ja ne mogu da budem sa nekim na silu – kazao je Stefan i osvrnuo se na priču sa Marijanom:

– Marijana Zonjić nema veze, niti je razlog našeg raskida. Ona i ja smo u korektnim odnosima, i tako će i ostati – rekao je Karić i otkrio svoje planove:

– Sutra putujem za Tursku, u pitanju je poslovni put, a nakon toga planiram da se posvetim drugim poslovnim idejama i planovima, kao što su izgradnja nekretnina na Zlatiboru, tačnije vikend naselje. To mi je plan i idem ka tome da ga polako ostvarujem – rekao je Stefan.

Ovih dana u medijima kruže naslovi kako je Jovana Ljubisavljević bila sa njim zbog novca, Stefan je takođe prokomentarisao to:

– To nije tačno, to je sve što imam da kažem na tu temu – bio je kratak i jasan Karić.

Za sam kraj Stefan je rekao da su njegovi planovi sada usmjereni samo ka ispunjenju poslovnih ciljeva i ideja, a na pitanje kada će se skrasiti s obzirom da je sada jedan od najpoželjnijih neženja Karić je odgovorio kroz smijeh:

– Na emotivnom planu ću se skrasiti kada budem pronašao pravu osobu koja vrijedi, kada bude došlo vrijeme za to, desiće se – završio je Stefan svoje izlaganje. (balasevizam.novi.ba)