PONOVO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ O RASKIDU JOVANE I STEFANA: Evo šta je poručio svom sinu

Showbizz

PONOVO SE OGLASIO OSMAN KARIĆ O RASKIDU JOVANE I STEFANA: Evo šta je poručio svom sinu

Žao mu je

Nakon izlaska iz Bijele kuće, Stefan Karić stavio je tačku na odnos sa svojom, već sada bivšom djevojkom Jovanom Ljubisavljević. On se oglasio u medijima i otkrio razloge raskida, dok Misica nije željela da komentariše ništa na tu temu.

Među mnogobrojnim fanovima u šoku se našao i Stefanov otac, Osman, koji je među poslednjima saznao za raskid, iako je prvi navijao da se ta ljubav kruniše brakom.

Osman je otkrio da se nada i čvrsto vjeruje da će doći do pomirenja misice i njegovog nasljednika.

– Sumnjao sam da je došlo do nekih svađica, ali baš raskid mi nije pao na pamet. Iskren da budem, bio sam zatečen. Žao mi je, ali se i nadam da će se usijane glave ohladiti pa će samim tim doći do pomirenja. Jovana je izašla sa Stefanom to veče, ali se nije sa njim vratila. Stvari i garderoba su još uvijek tu kod nas u kući. Razloge svađe i to ko je slao poruke, a ko išao u barove, ne bih komentarisao. Jednostavno, njihovim svađama nisam prisustvovao, pa ne želim ni da ih komentarišem. Ja sam rekao Stefanu: ”Ako je voliš svim silama gledaj da se pomiriš, ako ljubavi nema, nikada je neće ni biti. Ljubav se desi ili ne, ljubav nema pauze. Ljubav kad nestane, sva vrata se zatvore, pa i srce.” (balasevizam.novi.ba)