“DOK JE MILJANA U BOLNICI …”, OGLASILA SE MARIJA KULIĆ: Evo šta je saopštila

Showbizz

“DOK JE MILJANA U BOLNICI …”, OGLASILA SE MARIJA KULIĆ: Evo šta je saopštila

Žestoko!

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali bivši zadrugari Lazar Čolić Zola, Đole Kralj i Stefan Krstović Krle, Zola je dobio žestoke kritike od jedne gledateljke, a tim povodom se oglasila i Marija Kulić.

– Smradu kaži da sve vrijeme pratimo televiziju “Pink”, to je jedini kanal koji pratimo dok je Miljana u bolnici. Ne spavam uopšte, emisiju gledam ko god da je gost. Ženu koja se uključila želim da pozdravim, znam da će se ljutiti, ali je pozdravljam od srca jer je sve rekla kako jeste – glasila je poruka Marije Kulić.

– Ja dajem do znanja da je automatski slagala. Ona je rekla da ne gleda emisije u kojima sam ja gost. Uključio sam se i pitao Bebicu “kako mogu da maltretiram Miljanu, ako ona samovoljno želi da priča sa mnom pola sata?” Za nju sam imao pitanje “Šta je motiv da se žena kojoj je ćerka u bolnici pojavljuje u emisiji?” Ona nije znala kako da odgovori, na kraju se izvukla. Ja sam je matirao. Nema potrebe da me vrijeđa, ja nju ne vrijeđam. Ja sam streptomicin za nju, a Miljani želim brz oporavak. Svaka čast Mariji na majčinstvu, ali ne može protiv mene – rekao je Zola.

– Ja Mislim da je Marija zaljubljena u Zolu – kazao je Đole.

– Nek’ se Marija oglasi, treba da odgovori Đoletu da nije zbog mene gledala. Ne vjerujem da je zaljubljena u mene, starija je žena, ali sada neka bude objektivna, pa neka kaže – kazao je Zola.

– Zola, opet s tezge u emisiju – glasila je konstatacija sa Tvitera.

– Nisam s tezge, nego iz kreveta – kazao je Zola.

Detaljnije u nastavku. (balasevizam.novi.ba)