NIKO NE VJERUJE DA JE OVO MAJA MARINKOVIĆ: Uložila 23.000 eura na operacije, a ovako izgleda bez šminke (FOTO)

Showbizz

NIKO NE VJERUJE DA JE OVO MAJA MARINKOVIĆ: Uložila 23.000 eura na operacije, a ovako izgleda bez šminke (FOTO)

Starleta Maja Marinković postala je poznata javosti nakon učešća u “Zadruzi” gdje je šokirala sve svojim ponašanjem.

Od prve sezone rijalitijia, pa sve do danas, ona je promijenila lični opis, a ne krije da je imala brojne operacije.

Majin prijatelj i bivši zadrugar Marko Đedović objavio je na Instagramu video sa Marinkovićevom, a starleta je tada bila bez trunke šminke.

Na društvenim mrežama su odmah uslijedili komentari na račun njenog izgleda, a mnogi su istakli da se starleta nije mnogo proljepšala operacijama, već da je za njenu transformaciju zaslužna šminka i fotošop.

Kako se navodi, Maja je iskeširala čak 23.200 eura na estetske operacije.

– Najviše promjena ima na licu, pa je tako smanjila nos za 3.200 eura, a čim se oporavila, otišla je na podizanje i zakošenje uglova oka i obrva, kao i popunjavanje jagodica. Za to je platila čak 3.500 eura. Ovim je dobila “mačkasti pogled” – otkrivo je ranije izvor srbiijanskih medija blizak Marinkovićevoj.

– Riješila je da promijeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 eura. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube 5.000 eura – priča sagovornik.

Prema njegovim riječima, Maja je prve operacije imala još prije nego što je ušla “Zadrugu 2”.

– Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 eura. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama – otkrio je izvor ranije za Informer. (balasevizam.novi.ba)