OGLASIO SE FILIP NAKON ŽESTOKOG SKANDALA S MAJOM MARINKOVIĆ: Ima samo jednu poruku (FOTO)

Showbizz

OGLASIO SE FILIP NAKON ŽESTOKOG SKANDALA S MAJOM MARINKOVIĆ: Ima samo jednu poruku (FOTO)

Filip se oglasio nakon skandala

Večeras je u emisiji Zola iznio detalje skandalozne svađe Maje i Cara, u kojoj je ni manje ni više, on prošao sa ozlijedama.

Filip se oglasio na svom Instagram storiju i po svemu sudeći potvrdio svu ovu priču.

Zamisli da ti neko da i drugu i treću šansu i ti ponovo i ponovo i svaki put napraviš isto s*anje – glasila je Filipova objava.
Šta se tačno desilo, pročitajte u nastavku:

Ja sad slušam vas trojicu i zamišljam da sam gledaoc, fino je čuti. Ovo su nokti…Slušajte ovo. Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Djevojka je u taj momenat došla i njenog nekontrolisanog ponašanja, da ja nisam znao šta da radim. Ja sinoć noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam nikada! Uspio je nekako da se razdvoji. Djevojka šta je radila sinoć. Spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira ga. U jednom momentu je u sobu, u hotelu gdje se ja nalazim, u sobi, pepeljaraca puna pikavaca, uzela je ijcelu, kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga u glavu, ostao je čovjek živ i zdrav – počeo je Zola.

Otkud Maja i Filip u tvojoj sobi – pitao je Darko.

Car je htio da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz “Zadruge”. On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pjesmu “Lažni kum”, on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem…Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: “Nemoj zvati oca, da mu praviš problem”. Imao sam ja taj problem sa nekom takvom osobom, M.K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos…Sjedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe – dodao je Zola. (balasevizam.novi.ba)