MARIJANA OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA FILIPOM – DALILA NA APARATIMA: Ovo je prava istina – ŠOK SAZNANJE!

Showbizz

MARIJANA OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA FILIPOM – DALILA NA APARATIMA: Ovo je prava istina – ŠOK SAZNANJE!

Kontroverzna učesnica rijalitija “Zadruga” i pevačica, Marijana Zonjić, gostovla je u emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Marijana je otkrila u kakvom je odnosu sa Markom Osmakčićem, pa progovorila i o tužbama koje su pokrenute, kako tokom učešća u rijalitiju ali i nakon superfinala.

Marijana je u emisiji otkrila da će pokrenuti tužbu protiv Maje Marinković, a da je njena porodica već pokrenula protiv Stefana Krstovića Krleta, zbog objavljenih fotografija.

Pored toga, Zonjićeva je govorila o odnosu sa Markom Osmakčićem, pa se i izlanula d aje znala da snima pesmu i pre nego što je on to objavio u medije.

Potom se osvrnula na prijatlejstvo sa Dalilom Dragojević, otkrivši da su je sve bivše najbolje prijatlejice izdale, budući da se družila i sa Majom Marinković, Ivom Grgurić.

Marijana je pomenula i da nije bila u ljubavnoj vezi sa Filipom Carem ali da su varnice postojale i to iz čistog inata prema MajiMarinković, kao i u odnosu sa Markom Jnajuševićem:

– Znači ti nisi bila sa Filipom, samo ste se muvali? – glasilo je pitanje naših voditeljki.

– Da – rekla je Zonjićeva. (balasevizam.novi.ba)