OVAKO MAJA ZAVODI SVOJE MUŠKARCE! Starleta bila sa Janjušem, Filipom, Mensurom, Pecom, Čorbom, a sad pokazala šta nosi ISPOD ODEĆE

Showbizz

OVAKO MAJA ZAVODI SVOJE MUŠKARCE! Starleta bila sa Janjušem, Filipom, Mensurom, Pecom, Čorbom, a sad pokazala šta nosi ISPOD ODEĆE

Starleta Maja Marinković zavela je mnoge muškarce, posebno u rijalitiju, a sada je pokazala svoju “magiju”.

Maju je proslavila veza sa Markom Janjuševićem Janjušem, zbog koje se razveo, da bi potom bila sa Milanom Jankovićem Čorbom, Filipom Carem, Mensurom Ajdarpašićem i na kraju sa Pecom Raspopovićem, partnerom svoje najbolje prijateljice.

Marinkovićeva je sada na Instagramu pokazala na koji način zavodi svoje muškarce.

Ona je kupila nove s*ksi gaćice i pohvalila se na društvenim mrežama, pa su mnogi komentarisali kako Maja sigurno ovako zavodi svoje izabranike.

Inače, nakon što je Maja raskinula sa Pecom, vratila se na kratko Caru, da bi i sa njim raskinula. Šuškalo se da se Maja sa Carem potukla.

– Do tuče nije ni došlo, videla sam šta je Zola pričao u emisiji, ali to je Zola. On kao jedinka nikad u životu nije uspeo da dobije status u društvu, pošto je u klošarskom stilu ceo život. Gradio je popularnost preko Miljane Kulić, tako da se zaista ne bih bavila ljudima koji konzumiraju opojne supstance, pa onda doživljavaju preobražaj u mozgu – govorila je ona nedavno. (Kurir.rs/K.Đ.)