ŽAO MI JE DALILE DRAGOJEVIĆ! Car šokirao sve izjavom, pa ZAPENIO zbog Marijane Zonjić

Showbizz

ŽAO MI JE DALILE DRAGOJEVIĆ! Car šokirao sve izjavom, pa ZAPENIO zbog Marijane Zonjić

Filip Car i Lazar Čolić Zola gostuju u emisiji “Narod pita”, gde su govorili o raznim temama iz “Zadruge”.

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Zaga iz Beograda.

– Filipe, ja sam bila na liniji dok si u emisiji razgovarao sa Sanjom i Anom, neke reči su moigle da pogode sve devojke sa kojima si bio. Ne mogu da se setim šta si tačno izgovorio, ali bio si sa njima, a spakovao si ih sve u koš, gde verovatno odlažeš sve bivše devojke. Sanja se verovatno osetila ugroženo. Što se tiče jučerašnje emisije, bilo je dosta pitanja o tebi, jer si ostavio dosta utisaka – govorila je gledateljka.

– Naravno da će da se priča, ali Marijana Zonjić, muvakali se par dana u “Zadruzi”, trebao sam da dođem u karantin, noć pred ulazak se videli, ona legla pored mene malo, ništa. Nismo imali neki odnos, a ona ima potrebu na silu da ide protiv mene. Šta će da postigne? Ajde Marijana, ali Luks on svaki put potencira pljuvačinu po meni. Oni dođu celu noć da pričaju o meni, a oni bi napravili kao ja da znaju. Luks bi bio sa 50 riba u 10 meseci, ali ne može – rekao je Car.

– Ti si napravio uvod da te nastavi priča, kad si rekao da imaš snike Marijane Zonjić u telefonu, ali to je nešto što ne smeš da uradiš ako hoćeš da se predstaviš kao bolji frajer – dodala je gledateljka.

– Nemam u sebi to da uradim. Ja nemam srama, davno sam izgubio pojam o sramoti, ali nikad nisam radio takve stvari. Oni pišu statue, javljaju se novinarima, a idu golom g*zicom na ježa. Ja toliko znam, a neke stvari me nisu zanimale. Od slika i snimaka gde vide jedni druge, a neće da šalju novinarima, to je dolazilo do mene. Videlo se ko se sa kim druži, upozna nekog, ima s*ks i skida zvezdice sa gaćica. Znaju oni koji rade. Oni se bave tuđim životima, a ne svojim. Kad sve sagledam meni je Dalile Dragojević žao, ona nema nikog uz sebe – nastavio je da besni Car.

Nakon uklučenja, Car se nadovezao na razgovor sa gledateljkom i otkrio da li veruje da devojke mogu da se promene.

– Može svako da se promeni, pitanje je da li želi. Sve devojke koje su u rijalitiju, imaju svoje kvalitete. Ne bi one došle i dokopale se televizije da nemaju neki određeni kvalitet ili intelekt. Treba da brinu o nekim stvarima, žena si. Marijana sebi ne može to da dozovoli ako misli da kaže da je takva i onakva – rekao je Car. (Kurir.rs)