OGLASILA SE PINK TELEVIZIJA: Sutra počinje EMISIJA DALILE DRAGOJEVIĆ, emitovaće se UŽIVO!

Showbizz

OGLASILA SE PINK TELEVIZIJA: Sutra počinje EMISIJA DALILE DRAGOJEVIĆ, emitovaće se UŽIVO!

Gledaoci omiljene vikend emisije o poznatima imaće priliku da ove nedelje prate uživo u programu gala rođendansko slavlje Dalile Dragojević

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obilježili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Premijerna ekipa bila je vrijedna i ovog ljeta, te ćete već ove nedelje imati priliku da pratite ekskluzivne izvještaje o poznatima sa Crnogorskog primorja.

Pred premijernim kamerama ovog ljeta govorile su brojne velike zvijezde poput Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića, koji se oglasio poslije veće medijske pauze za TV Pink, kao i Aco Pejović, Dragana Mirković, Saša Matić, Aleksandra Pirjović i mnogi drugi.

Gledaoci omiljene vikend emisije o poznatima imaće priliku da ove nedelje prate uživo u programu gala rođendansko slavlje Dalile Dragojević, te će sutra početi emisija koja će biti posvećena njoj, a sve će se emitovati uživo. (balasevizam.novi.ba)