PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA HARALA JE SCENOM 90-IH: Nikad je ne spominje, a evo u kakvim su odnosima

Showbizz

PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA HARALA JE SCENOM 90-IH: Nikad je ne spominje, a evo u kakvim su odnosima

Željko Mitrović devedesetih je bio u braku sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, sa kojom je dobio dvoje dece.

Sonja Mitrović Hani važila je za jednu od najatraktivnijih plavuša devedesetih godina. Njena karijera bila je na vrhuncu, dok su joj hitovi bili ultra popularni. Zasnimljivo je da je Hani bila u braku sa vlasnikom Pink imperije, Željkom Mitrovićem.

Naime, Željko i Hani venčali su se 1990. godine, a razvod je usledio četiri godine kasnije. U braku su dobili ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Uprkos rastanku, ostali su u odličnim odnosima, te je Sonja dobra i s njegovom sadašnjom ženom Milicom, s kojom Željko ima dve ćerke, Kristinu i Andreu.

Da među njima nema “zle krvi” posvedočila je i njihova ćerka Sandra koja je istakla da su joj roditelji najveća podrška u svemu i da joj ne manjka njihove pažnje.

“Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: ‘Ovo si mogla drugačije‘, ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo”, rekla je ona za Story. (stil.kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @anabekuta1__fp1