SLOBA RADANOVIĆ ZA NOĆ UZME PRAVO BOGATSTVO: Zbog prevare mu SKOČIO HONORAR, EVO KOLIKO uzima po nastupu

Showbizz

SLOBA RADANOVIĆ ZA NOĆ UZME PRAVO BOGATSTVO: Zbog prevare mu SKOČIO HONORAR, EVO KOLIKO uzima po nastupu

Sloba Radanović postao je jedan od najtraženijih pjevača na estradi, pa puni klubove gdje stigne. Stoga je njegov honorar drastično skočio, pa sada po nastupu uzima čak 12.000 eura.

Iako je prije samo pet godina pevao za simboličnih 200 do 300 eura po nastupu, učešće u rijalitiju “Zadruga”, dobre pjesme, sjajna atmosfera koju pravi, učinili su ga trenutno pjevačem, za čiji se koncert uvijek traži karta više. Sloba je to dobro iskoristio, pa je cijenu sa 7.000 eura, koliko je uzimao donedavno, podigao za čak 5.000 eura.

-Sloba se ubija od posla. Zauzet je skoro svaki dan. Sve vam je jasno kad je za vrlo kratko vrijeme njegova cijena skočila sa 7.000 na 12.000 eura. Koliko se traži, može se zaključiti i po tome što su mu vikendi rasprodati do jeseni sljedeće godine. Za njega nema zime. Pored visokog honorara, kada nastupa u inostranstvu, za sebe i svoje muzičare uvijek traži i plaćene avionske karte i hotelski smještaj – završava izvor.

Podsjetimo, kako za njegove nastupe vlada veliko interesovanje, tako se na njima događaju i raznorazne situacije, pa se tako Sloba prisetio jedne anegdote kada je zabavljao goste.

Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu, jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde – ispričao je Sloba medijima.

Inače, Radanoviću, osim na poslovnom polju, dobro ide i u privatnom životu. Njegova supruga Jelena je u drugom stanju, ali njih dvoje imaju dogovor da bar za sada o tome ne pričaju u javnosti. Pevač želi da Jelena mirno provodi trudničke dane, a on joj u svemu ugađa. (balasevizam.novi.ba)