VERA MATOVIĆ IMA 77 GODINA, A IZGLEDA VEOMA VITALNO: Ono što svako jutro radi u 5 sati zaslužno je za njenu liniju

Showbizz

VERA MATOVIĆ IMA 77 GODINA, A IZGLEDA VEOMA VITALNO: Ono što svako jutro radi u 5 sati zaslužno je za njenu liniju

Pevačica Vera Matović nikada nije imala problem sa viškom kilograma. Otkrila je u čemu je tajna njene vitalnosti.

Pevačica Vera Matović ima 77 godina, a otkrila je da nikada nije imala problema sa viškom kilograma.

Ona je otkrila da je tajna njene vitalnosti i ogromne energije koju poseduje zapravo fizičkoj aktivnosti.

Pevačica tvrdi da za 50 godina karijere nije otkazala nijedan koncert zbog ugroženog zdravlja, niti je ikada morala da ide u bolnicu zbog zdravstvenih problema.

“Srcem sam sve radila, niko na meni nije mogao da primeti da sam neraspoložena ili da imam neke probleme, profesionalac sam i zato me publika voli”, rekla je pevačica.

Kaže da voli rano da ustaje, i da u jutarnjim časovima obavlja svoj trening.

“Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam ustala. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je tkaođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan”, rekla je ona.

Pevačica je otkrila da vodi računa o svojoj ishrani, te da se veoma zdravo hrani. Nema nikakve poroke, što dodatno utiče na njen izgled i na zdravlje.

“Da mi se slučajno desi da pojedem nešto teško, sigurno bi mi bilo loše. Kod kuće doručkujem i ručam laganu, zdravu hranu jer je teško punog stomaka raditi određene stvari. Niti pijem, niti pušim, nemam poroke, pijem puno vode i od voća jedem samo jabuke. Najviše jedem ribu, piletinu, salate… Vodim računa da ne jedem slatkiše”, rekla je ona. (stil.kurir.rs)