Sigurni znakovi: 5 rečenica koje muškarac izgovara kada je potajno ZALJUBLJEN u vas

Zanimljivosti

Sigurni znakovi: 5 rečenica koje muškarac izgovara kada je potajno ZALJUBLJEN u vas

Skrivene emocije nađu način da isplivaju

Početak veze može da bude hod po klizavom terenu, jer nikada ne znate koji korak da napravite kako biste svog novog partnera još više privukli.

Isto tako, mnogi ljudi, naročito muškarci, vode strogo računa o tome kako se ponašaju na početku veze, kako ne bi delovali previše napadno ili kao da vrše pritisak.

Muškarci su poznati i po tome što teže iskazuju emocije, pa vam neće biti lako da shvatite šta oseća prema vama i da li je možda zaljubljen.

Ipak, emocije uvek nađu način da izađu na videlo, pa tako lako možete da shvatite šta oseća prema vama, samo ako obratite pažnju. Kada je zaljubljen, muškarac često izgovara ove stvari.

1. Pričaj mi o sebi
To što vam postavlja pitanja o vašim hobijima, interesovanjima, prijateljima, porodici i pažljivo sluša kako mu pričate o svemu tome, nije samo finoća ili radoznalost.

2. Uživam u vremenu koje provodim sa tobom
Kada muškarac uživa u vašem društvu, to ćete lako videti po njegovoj opuštenosti i pokušajima da to vreme učini lepo i vama. Često će vam govoriti i da mu nedostajete.

3. Volim kad se smeješ
Ukoliko vam ovo kaže, a uz to stalno pokušava da vas zasmeje, definitivno je zaljubljen u vas. Da nije, ne bi mu bilo toliko važno da uživate sa njim.

4. Treba mi tvoj savet/pomoć
Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje.Ovim rečima, muškarac pokazuje da mu je zaista stalo do vašeg mišljenj, da vas smatra pametnom osobom i da vas ceni.

5. Prelepo izgledaš
Komplimenti su jasan znak da mu se jako dopadate. Ukoliko pored vaše lepote ističe i vašu inteligenciju ili šarm, definitivno je zaljubljen. (objektiv.rs)