Bizarno STVORENJE diglo ceo komšiluk na noge: Liči na mačku, ali pogledajte mu OČI (VIDEO)

Svijet

Bizarno STVORENJE diglo ceo komšiluk na noge: Liči na mačku, ali pogledajte mu OČI (VIDEO)

Prema izveštajima, životinja je viđena kasno uveče 24. avgusta i ponovo 25. avgusta u indijskom gradu Muzafarpuru

Snimak misterioznog stvorenja nalik mački koje upada u prodavnicu u gradu Muzafarpuru na severoistoku Indije, zbunio je korisnike interneta nakon što je postao viralan na društvenim mrežama.

Za sada neidentifikovani, mršavi, buljavi sisar, koji pritom nije imao krzno, se u videu dugom četiri sekunde pentrao po policama u gvožđarskoj radnji. Prema izveštajima, životinja je viđena kasno uveče 24. avgusta i ponovo 25. avgusta, a komšiluk se okupio da bi video čudnog stvora u akciji, nakon što se vest proširila.

Snimak je na Tviteru podelio novinar Siraž Nurani.

– Gledajte – Čudna životinja je viđena u okrugu Muzafarpur u Biharu. Okupila se velika gomila da vidi ovu životinju – napisao je on uz video.

Nakon što je snimak postao viralan na Tviteru, neki komentatori su se našalili da liči na demonsko stvorenje iz serije Stranger Things. Drugi su ipak imali prizemnije objašnjenje i rekli da liči na veliku cibetku.

Inače, cibetka je vitki mesožder koji lovi noću i ima krzno prekriveno prugama ili pegama. Jedino je čudno što je ova sa snimka bila skroz “ćelava”.

– To nije neka čudna životinja. To je divlja mačka koja je zbog bolesti izgubila dlaku. Na snimku se takođe vidi da pati od kožnog oboljenja – napisao je neko u komentarima.

Bilo je i onih koji su mislili da je u pitanju takozvana genetka, mali afrički “tufnasti” mesožder, koji neodoljivo podseća na cibetku.

– Samo što je ovaj zaražen i izgubio je dlaku, kao što se viđa kod uličnih pasa – napisao je pristalica te teorije.

Lokalni mediji navode da su šumari iz te oblasti obavešteni o svemu, nakon čega je krenula potraga za životinjom kako bi je konačno identifikovali. (objektiv.rs)