OGLASIO SE FILIP CAR NAKON SUSRETA SA DALILOM: Donio važnu odluku – KOMENTARI NE STAJU (FOTO)

Showbizz

OGLASIO SE FILIP CAR NAKON SUSRETA SA DALILOM: Donio važnu odluku – KOMENTARI NE STAJU (FOTO)

Bivši zadrugar Filip Car prije samo nekoliko dana šokirao je javnost kad je obnovio odnos sa Majom Marinković, a na društvenim mrežama isplivala je njihova fotografije iz kreveta, dok razgovaraju sa Markom Đedovićem.

Iako se tokom gostovanja Lazara Čolića Zole u emisiji “Narod pita” saznalo da su Car i Maja imali žestok okršaj, nalik onih u “Zadruzi”, Marinkovićeva je to demantovala, ali nakon toga o njenom i Filipovom odnosu nije bilo naznaka na društvenim mrežama.

Pošto je Car proznat kao neko ko voli da menja djevojke i ulazi iz veze u vezu, ponovo je svojom objavio ostavio sve u šoku, pa sa brojnim pratiocima na društvenom mrežio podojelio da je naučio da uživa u samoći.

– Samoćo! Počinjem da te uvažavam kao najbolji izbor, nikad te nisam znao cijeniti i često radi toga upadam u neprilike. U svijetu, polusvijetu svoju suštinu vrlo lako pretvorimo u jazbinu, genijalnost u ludost, lepotu u prosečnost, pamet u glupost. Ako ozbiljno vrijeme u životu ne posvetimo isključivo sami sebi nikad nećemo znati kakvi smo i koliko vrijedimo ili bar kakvi možemo da budemo. Tišina, samoćo… Hmm, sviđaš mi se. Naravno da sam pijan, ali i naravno da ima logike – napisao je Filip na svom Instagram storiju. (balasevizam.novi.ba)