Sara se slikala sa dečkom, a sledećeg MOMENTA desila se TRAGEDIJA: Ovaj selfi je bio koban (FOTO)

Svijet

Sara se slikala sa dečkom, a sledećeg MOMENTA desila se TRAGEDIJA: Ovaj selfi je bio koban (FOTO)

Pokrenuta je velika spasilačka akcija sa dva helikoptera i timom vatrogasaca, ali Andrei nije bilo spasa

Andrea Maceto (30) bio je 20. avgusta na planinarenju sa svojom partnerkom Sarom Bragante u Rocu u Italiji, kada su se zaustavili kako bi se zajedno fotografisali. Maceto je u jednom trenutku ispustio telefon i sagnuo se po njega. U tom trenutku izgubio je ravnotežu i pao sa ruba litice visoke 200 metara niz padinu, javlja Unilad.

Pokrenuta je velika spasilačka akcija sa dva helikoptera i timom vatrogasaca koji su došli na mesto događaja nakon dojave.

Andrea je ispustio telefon nekoliko trenutaka nakon što je nastala fotografija koja sada kruži mrežama.

Nažalost, kada su prve hitne službe uspele da dođu do njega, on je već bio mrtav. Nakon njegove smrti, Sara je ponovo podelila njihovu poslednju zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, napisavši: “Naša prokleta poslednja zajednička fotografija. Uvek ćeš biti sa mnom, moj mali medo.”

Isprva se mislilo da je Andrea pokušao da vrati Sarin telefon kada je umro, ali vlasti su kasnije potvrdile da mu je zapravo ispao njegov mobilni. 

Lokalni mediji izvestili su da je Andrea bio vredan preduzetnik i zaljubljenik u fitness, kao i da je sa Sarom živeo u Rovigu. Jedna osoba koja ga je poznavala imala je samo reči hvale u medijima.

– Bio je vedar, velikodušan i imao je veliku želju za životom – kazala je poznanica.

Sara i Andrea penjali su se na Altar Knoto u trenutku kobne nesreće. (objektiv.rs)