PRODUKCIJA “ZABIBERILA” PRED ZADRUGU 6: Evo šta su spremili Stefanu Kariću – MISICI NEĆE BITI DOBRO

Showbizz

PRODUKCIJA “ZABIBERILA” PRED ZADRUGU 6: Evo šta su spremili Stefanu Kariću – MISICI NEĆE BITI DOBRO

Večeras, na vašim malim, u novom izdanju emisije ”Narod pita”, domaćin će biti Darko Tanasijević, a ugostit će više nego aktuelnu ekipu bivših zadrugara, a to su: Stefan Karić, Anđelo Ranković, Anđela Đuričić i Stefan Krstović.

Nakon nikad veselije emisije, u kojoj su svi plakali od smijeha, Stefan Karić dolazi raspoložen da otkrije sve detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević koji i dalje intrigira sve domaće medije.

Podsjetimo, Karić je i glavni maneken u spotu nove pjesme Sandre Rešić, koju publika danas sa nestrpljenjem očekuje, te će podijeliti utiske i otkriti detalje sa snimanja pomenutog projekta.

Anđela Đuričić, nakon sukoba sa Milicom Veselinović zbog ‘slučajnog susreta’ sa Mensurom Ajdarpašićem i svih osuda sa kojima se borila stiže u studio da odgovori na sva vaša pitanja.

Anđelo Ranković, nakon gostovanja u pomenutoj emisiji sa Dalilom Dragojević, susreće se sa raznim spekulacijama o pomirenju sa bivšom ‘simpatijom’ a večeras će progovoriti i na tu temu.

Stefan Krstović Krle, ove noći otkriće sve detalje suđenja sa Marijanom Zonjić, koja jenedavno otkrila kada je zakazano prvo ročište. (balasevizam.novi.ba)