Devojka se žalila na JAKE bolove u stomaku: Nakon pregleda doktor joj saopštio OVO (VIDEO)

Ispovijesti

Devojka se žalila na JAKE bolove u stomaku: Nakon pregleda doktor joj saopštio OVO (VIDEO)

Vivijan se prisetila kako se je bila u šoku kada su joj rekli da će se poroditi

Vivijan Vajz Ruizvelasko, 20-godišnja Meksikanka, koja je kao i svaka mlada devojka, volela da izlazi i ludo se zabavlja na žurkama, zadesila je vrlo bizarna situacija.

Naime, s obzirom na to da je krupna devojka i da je redovno imala ciklus ni na kraj pemeti joj nije bilo da je možda u drugom stanju, pa je tek nakon iznendadnog porođaja shvatila da je prethodnih osam i po meseci bila trudna.

Vivijan nije imala posebno izražen stomak, ništa nije ukazivalo niti je podstalo na sumnju, pa se umalo nije porodila na sred plesnog podijuma u noćnom klubu, jer su tek tada počele kontakcije.

Nije imala trudnički stomak, još uvek je imala menstruaciju i redovno je vežbala – tako da je nastavila svoj bezbrižan život sve dok se iznenada nije porodila u noćnom izlasku u oktobru 2021. Na sreću, kako prenosi Miror, devojčica kojoj je izvađena žučna kesa pre godinu dana nije mnogo pila, pa je dete rođeno zdravo.

@vivianwiserv

#baby #f #fyp Asi pasa cuando sucede🥹💙

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Vivijan, Meksikanka, počela je, kaže, na rođendan da oseća jake bolove u kukovima i stomaku, pa je odlučila da se malo odmori, ali simptomi nisu prestali, pa je njen dečko Tonatiuh Gonzalez insistirao da ona ode u bolnicu.

Kada su stigli, mladu ženu je pregledao ginekolog i Vivijan se prisetila kako se je bila u šoku kada su joj rekli da će se poroditi.

– Saznala sam da sam trudna kada sam već imala trudove – rekla je Vivijan, pa dodala – Bila sam sluđena od brige da li je beba dobro i šta ću sa njom jer nisam imala decu. Brinula sam i šta će mi biti potrebno za bebu, milion pitanja…

@vivianwiserv

Cosas más bonitas de la vida #fyp #baby #love #tiktok

♬ original sound – Vivian Wise Rv

Vivijan kaže da “umirala od bolova”, a kako beba nije izlazila, lekari su je poslali na carski rez. Nekoliko trenutaka kasnije, rodila je sina Matijasa pod anestezijom, ali je umesto sreće osetila pomešane emocije.

– Ne znam ni šta sam osetila kada sam ga videla. Moj dečko je bio u potpunom šoku. Ne znam šta je mislio, ali morao je brzo da krene jer nam je trebalo mnogo, a morali smo da platimo u bolnici. Sve smo rešavali iz dana u dan, a on je bio tako uplašen, ali ja sam to razumela – otkrila je ona. Želeći da podeli svoje iskustvo, Vivijan je odlučila da postavi video svog iskustva na TikTok, sakupivši 17,3 miliona pregleda i 1,4 miliona lajkova. Video prikazuje Vivijan kako pije i peva dok je u klubu, zajedno sa raznim drugim video snimcima u bazenu, sa prijateljima i njenim dečkom.

Korisnici su požurili da podele svoje reakcije, a mnogi su podelili i slična iskustva.

– Ovo mi se desilo sa mojom prvom ćerkom za koju nisam znala da do dana kada sam se porodila i dobijala sam menstruaciju svakog meseca – prokomentarisala je jedna žena, dok je druga dodala – Dobro došli u klub! Nisam znala da sam očekivala blizance sve dok nisam bila trudna 30 nedelja, a rodila sam ih u 34. nedelji. Mnogi ljudi mi nisu verovali i mislili su da je to nemoguće ili da je laž.

– Često sam izlazila na žurke, ali više nisam toliko pila jer sam pre godinu dana uklonila žučnu kesu. I dalje sam vežbala i plivala – sve je bilo stvarno normalno – dodala je Vivijan. U početku mi je bilo jako teško, jer nisam imala iskustva sa bebama, ali sam vremenom počela da se prilagođavam. (objektiv.rs)