Dejan Dragojević šokirao sve odlukom: Nakon Aleksandrinog ulaska u Zadrugu 6, napravio ozbiljnu promjenu u svom životu!

Showbizz

Dejan Dragojević šokirao sve odlukom: Nakon Aleksandrinog ulaska u Zadrugu 6, napravio ozbiljnu promjenu u svom životu!

Dejan Dragojević je nakon Aleksandrinog ulaska u rijaliti, odlučio da se posveti treniranju i zdravom načinu života, a ko će mu bolje pomoći u tome nego njegov brat David Dragojević koji je fitnes trener.

Njih dvojica su, naime, jutros započeli trening. Prvo su bili na trčanju, a kasnije je Dejan pokazao koliko trenutno kilograma ima.

– Počeo sam sa ishranom i treninzima kod Davida Dragojevića. Uskoro video kakav sam vepar. Pokazaću kako izgledaju pripreme za ishranu – napisao je Dejan, dok se na vagi dok se mjerio vidjelo da trenutno ima skoro 95 kilograma.

Podsjetimo, mnoge je zbunila njena odluka da se ponovo oproba u rijalitiju i to bez Dejana, a evo šta je ona rekla na tu temu.

“Treme nema, više sam tužna. Dejan mi je svašta rekao, u Zadrugu ulazim da bih promijenila život. Majku sam obezbijedila, sad sam ja na redu. Pokrećem privatni biznis. Za Dejanov ulazak se nikad ne zna, za sada Dejan ne ulazi, rekao mi je svašta pred ulazak, ali su to neke male tajne. Noć pred ulazak smo se pakovali i kupovali svašta nešto. Biljana mi je poručila sve najbolje, pozdravljam je. Rekla mi je da budem svoja i jaka”, rekla je Aleksandra za Kurir.  (ekskluziva.ba)