OGLASILA SE MAJKA ALEKS NIKOLIĆ, VAN SEBE ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: “Bog će mu sve vratiti”

Showbizz

OGLASILA SE MAJKA ALEKS NIKOLIĆ, VAN SEBE ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: “Bog će mu sve vratiti”

Kristijan Golubović sinoć je u “Pretresu nedelje” najstrašnije izvrijeđao Aleksandru Nikolić, koju je javno optužio da se pro*tituisala u Bujanovcu, te da ju je jedna, kako kaže, mušterija čak i pretukla.

Sve ovo teško je palo njenoj majci Slovenki Nikolić, koja ne može da dođe sebi od stresa koji je doživjela.

– Ko će šta reći, to ćemo tek da vidimo, a ja ništa neću da kažem! To što je on rekao, to ništa nije istina, a samo nek priča šta god hoće – priča za Pink.rs vidno uzbuđena majka Aleksandre Nikolić i dodaje:

– Šta je radila u Bujanovcu?! Šta je radila?! Ma, kakvi, to nije istina! Da vam ja kažem – moje dijete je sve reklo u prošloj sezoni, od A do Š! Bila je u tom Bujanovcu 15 dana i vratila se, a iste te koje su bile dvije-tri godine, šta su one radile? A svi komentarišu i maltretiraju moje dijete. Ja nisam mala maca, javna ličnost sam bila 25 godina, nisam ni glupa, ni naivna. Demantujem svaku Kristijanovu riječ. Pitajte njega što mu toliko Aleksandra bode oči.

Slovenki i dalje nije jasno zbog čega Kristijan “udara na njeno dijete”.

-Bog je najveći, sve će da mu se vrati. Njena suza je teška! Moje dijete i ja smo lile suze godinama – osam godina se liječila, imala je konce, pa ušla u “Zadrugu”, sad joj se to inficiralo… Ali se drži hrabro, ali ona je borac! Mrze je jer je vole ljudi, dobri ljudi čitaju dobre duše, a one satane čitaju satane! Moje dijete nije satana, već božije dijete, pobožna je kao njena majka. Ne mrzi nikog, ne pravi smicalice, ali neće više da ćuti. Šta mislite, kako mi je sinoć bilo? Da li mislite da nisam plakala, da sam spavala?! Nisam oka sklopila – završila je Slovenka za Pink.rs. (balasevizam.novi.ba)