DEJAN SE OGLASIO ČIM JE ČUO DA GA KRISTIJAN PROZIVA U ZADRUZI: Ima samo 1 poruku za njega – I KRAJ!

Showbizz

DEJAN SE OGLASIO ČIM JE ČUO DA GA KRISTIJAN PROZIVA U ZADRUZI: Ima samo 1 poruku za njega – I KRAJ!

Bivši robijaš Kristijan Golubović isprozivao je u rijalitiju “Zadruga” Aleksandru Nikolić i njenog dečka Dejana Dragojevića, koji mu je sada odgovorio.

Naime, Kristijan je osuo paljbu po pobedniku pete sezone Zadruge, a tada je potkačio i njegovu djevojku.

– To dva brata mentola iz okoline Novog sada, indijaci. Ovaj jednu k** oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je**vali, Čabarkape, to su ova dvojice je**li. 200 kur**va koliko ja znam o Aleks Nikolić – rekao je Kristijan, koji je Dejana nazvao kupusarom iz Veternika.

Nakon toga, oglasio se Dragojević i žestoko odgovorio Goluboviću.

– Vidim da me je Kristijan ogovarao, da se svađao sa Aleksandrom. To me nije nešto iznerviralo, jer znam da ona može da se svađa u nedogled – počeo je Dejan, a potom nastavio:

– Što se mene tiče, razmišljao sam da li da odgovorim na ovu prozivku jer je on vjernik, a dirati ljude u vjeri mi nije nešto čime bih mogao da se pohvalim. Ali, sjetio sam se kako je on u vjeri – ulazio je u crkvu kada je sakrivao dro*u, kada mu je trebao štek. Tada je crkvu koristio kao skladište, gdje je to gurao samo Bog zna. Pritom je mamu svoju strpao u zatvor, jer je dro*u stavljao kod nje u stan. Ja sam iz Veternika, seljak, najgori, ovakav-onakav, p***a. Ali, druže, pričaš o mangupstvu, a poturio si kevu da ti čuva dro*u, nemoj me zaj*****i – rekao je Dejan i dodao:

– Ovde stavljam tačku na ovu temu. Vjernik, nar*oman, zloupotrijebio je jveru time što je sakrio dro*u u crkvi. Ne može da priča ni o čemu, jer je poturio dro*u majci. Što se mene tiče, nar*omanska posla, sitan diler me ne interesuje. Nema pas za šta da ga ujede, cicija, nosi sve lažne stvari. Što se mene tiče, vidimo se nikad – rekao je Dejan na svom jutjubu. (balasevizam.novi.ba)