MILJANA TEK NAPUSTILA BOLNICU I OTKRILA KAD ULAZI U ZADRUGU: “Nastavljam tamo gdje sam stala”

Showbizz

MILJANA TEK NAPUSTILA BOLNICU I OTKRILA KAD ULAZI U ZADRUGU: “Nastavljam tamo gdje sam stala”

Rijaliti učesnica Miljana Kulić napustila je Klinički centar gdje su joj se ljekari borili za život poslije operacije želuca.

Ona je progovorila o agoniji kroz koju je prošla nakon povratka iz Turske, gdje se podvrgla smanjenju želuca.

– Najteži mi je bio sam početak. Nisam znala kada će ova agonija da se završi. Nisam se pokajala zbog operacije želuca, opet bih isto uradila – rekla je Miljana i dodala:

– Neću tužiti bolnicu. Vrana vrani oči ne vadi. Sa Turskoj da se tužim ne pada mi na pamet. Oni su uradili lijepo koliko su mogli, međutim, niko nam nije rekao da je slezina bila pukla i da je zašivena. To mi se tek desilo kada sam došla u Niš. Željku je bio rođendan, a meni je jako loše bilo. Nisam mogla da idem na rođendan, osjetila sam da mi nije dobro. Nisam imala snage ni za šta. Tri dana nakon toga dobila sam užasne bolove i prebačena sam u Klinički centar Niš, gdje su rekli da mi nije ništa i preuveličavam. Međutim, kada je moja mama tražila da se ujutru uradi skener, vidjeli su da se izliva neka tečnost, a to je bila krv iz slezine.

Kulićeva je istakla da se vraća jača nego ikada i da nastavlja gdje je stala.

– Nastavljam život kao i ranije, samo nekih stvari moram da se odreknem, bar u početku. Sada kada gledam iz ovog ugla bilo bi mi krivo da nisam otišla na ovu operaciju, bez obzira kroz šta sam sve prošla, jer sada ne bih imala kilažu koju sam željela.

Na pitanje šta će promijeniti u njenom životu, Miljana je odgovorila:

– Bebicu ću više da cijenim i da poštujem. On je tu bio za mene noć i dan. Bio je uz moju porodicu i Željka. Zavoljela sam ga još više i vezala sam se za njega. Smatram da ko god bude ušao u Zadrugu, ne može da poremeti moje odnose sa njim. Najvjerovatnije ćemo ući zajedno, samo da se ja oporavim i da sve bude kako treba. Očekujte nas u novembru. (balasevizam.novi.ba)