“POSTOJI PROBLEM” – ALEKS OTKRILA ZAŠTO SE DEJAN I DALILA NISU RAZVELI: Evo zbog čega Dalila ne želi razvod (VIDEO)

Showbizz

“POSTOJI PROBLEM” – ALEKS OTKRILA ZAŠTO SE DEJAN I DALILA NISU RAZVELI: Evo zbog čega Dalila ne želi razvod (VIDEO)

Karambol!

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

Da li te nervira što je Dejan još uvijek oženjen Dalilom? – glasilo je pitanje.

To smo komentarisali, jeste, nervira i mene i njega. Neću da komentarišem razvod i neću ništa da pričam – rekla je Aleks.

Meni je ovo malo čudno – dodao je Ša.

Razvod je u procesu, koliko znam zahtjev je podnijet dok su bili ovdje – dodala je Nikolićeva.

Ja sam se razvela, pa znam. Slušao sam Dejana i Dalilu dva mjeseca, vrlo je prosto uzmu papir i olovku i napišu: “U kuću neću, kola si mi vratila, lične stvari uzimam”, ponude, odnesu u opštinu. Nisam razmišljao zašto se Dejan ne razvodi, a Dalila se definitivno ne razvodi jer ima kompleks od svog porekla i prezimena. Dalila kad se pojavila predstavila se kao “Moreno”, a ne kao ” Mujić”, imala je kompleks. Bolje da ne pričam kako je Dalila zapazila Dejana, bila je zaljubljena u Davida Dragojevića. Dalila je pikirala Dejana i rekla da joj treba inteligentan igrač. Dogodila se ljubav, ona to nije mogla da izdrži, Dejan je mogao. Dejan ne zanm, čudno mi je da se ne razvodi jer ima novu djevojku. Stavlja joj ogroman teret na leđa, Aleksandra ga pravda. Vidi se, zaljubili su se. U emisijama “Narod pita” on glumi nezainteresovanog momka, njemu je i dalje bitno – pričao je Ivan.

Ja smatram da je Dejan osoba koja se eksponira javno i da on to treeba da objasni. Koliko znam želi da se razvede, ja se ne razumijem u taj proces. Ne znam ko to zaustavlja i što se nije riješilo. Znam da ima neki problem, ali znam da bi on to sutra završio. Ja zadrugarima neću da pričam o Dejanu, razvodu i njegovom životu. Ja sam njegova djevojka, a ne advokat – govorila je Nikolićeva.
Najpoznatnija ljubavnica, kako me je nazvala. U braku su, možda Dakica ne bude htjela da da razvod, pa budu komplikacije. Dolazimo do toga da je i Aleksandra ljubavnica, jer su zakonski u braku – poručila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (balasevizam.novi.ba)