MILJANA OTKRILA ŽELJKOVOG OCA, nije Ivan Marinković: Donijela konačnu odluku – NJEGOVO IME PIŠE U RODNOM LISTU

Showbizz

MILJANA OTKRILA ŽELJKOVOG OCA, nije Ivan Marinković: Donijela konačnu odluku – NJEGOVO IME PIŠE U RODNOM LISTU

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić je rekla da će njen dečko Nenad Macanović Bebica u papirima biti zaveden kao otac njenog sina Željka, a otkrila je i da jedva čeka da uđe u “Zadrugu 6” i stavi tačku na sve spekulacije o njoj i njenoj porodici.

Miljana je odlučila da se putem Instagrama obrati fanovima koji su preko mjesec i po dana pratili vijesti o njenoj borbi za život i nadali se brzom oporavku. Bivša zadrugarka je odgovarala na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca – Nenada Macanovića Bebicu.

– Upisaću Nenadovo ime na papirima gdje bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli – sopštila je Kulićka, te time istakla da Ivan Marinković uskoro neće biti Željkov otac po papirima i osvrnula se na težak period iza nje:

– Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svjesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvijek – rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

– Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško… Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promijene krevet i da je sa njom sve u redu… – rekao je Nenad.

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u “Zadrugu 6”:

– Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici… Idem sada da jedem banana split – završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima. (balasevizam.novi.ba)