KRISTIJAN SE SLOMIO ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Grcao u suzama kada je čuo – nisu mogli da ga smire (VIDEO)

Showbizz

KRISTIJAN SE SLOMIO ZBOG SMRTNOG SLUČAJA: Grcao u suzama kada je čuo – nisu mogli da ga smire (VIDEO)

U rijalitiju “Zadruga” sinoć se povela tema o pokojnoj pjevačici Kseniji Pajčin, koja je tragično strala kada ju je partner Filip Kapisoda ubio, a zatim je presudio i sebi.

Šta se tačno dogodilo kobne noći u stanu, nikada neće biti u potpunosti otkriveno, a Ksenija je važila za djevojku koju bi svako poželio u svom okruženju, gotovo da nema osobe sa estrade koja je nije voljela.

Aktuelni zadrugar Kristijan Golubović dobro je poznavao Pajčinovu, pa se sinoć slomio pred kamerama, kada je govorio o njenoj smrti.

– Imao sam čast da upoznam Kseniju Pajčin i da u detalj znam šta se desilo te večeri i kroz šta je prošao moj drugar. Kseniju sam poznavao kao jednu zvjezdetinu. Bila je prelijepa i plijenila je sve okolo svojom energijom. Bila je djevojka koja je crtana od Boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego Bogovi. Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju. Požalila mi se na tog smrada. Cijeli život će mi biti u glavi mali kerić, Milisav, koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi – slomio se Kristijan, pa je prokomentarisao i Zvezdana Slavnića:
– O ovom dečku mogu da kažem da je bio ozbiljna njuška, jako opasan i mi smo mislili da će on u tom trendu devedesetih da dogura jako daleko. Mislim da je to veče, ono što je kod nas bilo normalno, da branimo svoj ponos i obraz, da nas niko ne izvodi iz kafana i da nas lupa pištoljem, nego da mi to radimo… Zbog te ludosti i mladosti, takvo je vrijeme bilo, da možete da odete do prodavnice i da vas neko ubije. U svakoj saksiji si mogao da nađeš pištolj i ne ponovilo se. Ja sam jedan od onih koji su jedva preživjeli to doba. On je udario nekoga pištoljem pod tim nekim uglom, pištolj je opalio i čovjek je ostao mrtav, tako sam ja čuo. Odrobijao je tešku robiju. Dođete među psihopate, to su ljudi koji su ubijali djecu na nošama, žene i slično, a on je kroz to prošao jako mlad… Ja sam doživio slično, kada sam ranio čoveka, a on je od posljedica umro. Sanjam noću tog dečka koji je preminuo, imao sam 13 godina tada. Priča mi da kažem njegovoj majci u krvavoj majci, hod nečijih cipela, sve što čujete – govorio je Kristijan, a cijelu ispovijest poslušajte u videu. (balasevizam.novi.ba)