PRVI POBJEGAO IZ ZADRUGE, BIO SA ŽENOM MILIONERA: Evo ko je diskvalifikovani učesnik, najavljivao ŠOU, a onda nestao!

Showbizz

PRVI POBJEGAO IZ ZADRUGE, BIO SA ŽENOM MILIONERA: Evo ko je diskvalifikovani učesnik, najavljivao ŠOU, a onda nestao!

Učesnik “Zadruge”, Branko Gerov prvi je diskvalifikovani takmičar “Zadruge 6”.

Naime, Veliki šef je poslao pismo u Bijelu kuću u kom je obavijestio sve da je Branko Gerov kažnjen, zbog samoinicijativnog napuštanja “Zadruge”, on će morati da plati odštetu zbog ovog postupka.

Inače, prije nego što je ušao u rijaliti, Branko je otkrio šok detalje o sebi.

Branko je na samom početku priznao aferu sa ženom čovjeka za kojeg je radio:

– Ja sam Branko Gerov, 86. sam godište dolazim iz Beograda. Radim u inostranstvu kao obezbjeđenje jednog čovjeka – rekao je novi zadrugar, a na pitanje da li je čovjeka, kojeg nije htio da imenuje, morao nekada da odbradni, uslijedio je šok odogovor.

– Mora on ženu da odbrani od mene. Mislim da je saznao za našu aferu, ali ako nije saznaće sada. Čovjek je milioner, sigurno će se javiti. Ona ima 52 godine i naša afera traje više od tri godine – rekao je Branko prije samog ulaska u Bijelu kuću.

– U Zadrugu ulazim kao slobodan, a ovdje sam video jednu simpatičnu dhevojku na slovo S. Ne pamtim imena, pamtim godine, volim starije žene, ona je imala 52 godine. Možda ako uđe Marija Kulić… Šalim se naravno. Bivša zadrugarka koja mi je zapala za oko, Mina Vrbaški, a Sandra Rešić je jedna preozbiljna i sjajana djevojka i nju bih birao. Razlika između njih dvije, hm, pa lagan sam kao Ša. Iskreno mislim da je Sandra kvalitetnija – pričao je on. (balasevizam.novi.ba)