Serijska ljubavnica: Spavala sam sa 1.000 oženjenih muškaraca, a OVO je poruka za njihove dosadne žene!

Ispovijesti

Serijska ljubavnica: Spavala sam sa 1.000 oženjenih muškaraca, a OVO je poruka za njihove dosadne žene!

Njena ispovest je izazvala stotine različitih komentara

Gvenet Li (50) koja sa ponosom sebe zove serijskom ljubavnicom, kaže da uživa u aferama sa brojnim oženjenim muškarcima, kao i da se nimalo ne kaje zbog toga

– Na sceni je mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu – kaže Gvenet koja svoje vreme provodi između Londona i Kalifornije.

– Filmski producenti, finansijeri… oni su samo neki od muškaraca s kojima se trenutno viđam i svi oni žele drugu ženu – objašnjava.

– Ljudima je muka da stalno gledaju svoje dosadne partnere – rekla je Gvenet, koja je procenila da je imala hiljadu oženjenih ljubavnika.

– Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom – pita se ona i dodaje:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

– Moji ljubavnici mi kažu: “Dosta mi je moje grozne i dosadne familije”, a ja saosećam s njima.

Udata žena koju je poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu s oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su zajedno ili dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski.

– Ali intelektualno i se*sualno, oni ne funkcioniš. Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. Razumem je. Ljudima je potrebno da ispune sve svoje potrebe, a ne samo neke.

Rekla je da je povratak u kancelarije i odlazak dece u školu i na fakultet omogućio da se afere lakše dogode.

– Ljudi mogu da lažu i govore da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor – priča Gvenet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

– Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni – konstatuje ona.

– Oženjeni muškarci su jednostavno bolji partneri u vezi. Primećuju kad ste se ošišali, uredili nokte ili kupili lepu haljinu. Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim da zauvek ostanem s njim. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika – napominje Gvenet.

– Da sam htela da izlazim s bolno prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder – objašnjava serijska ljubavnica.

Njen omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni muškarci širokih pogleda.

– Dobila sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – rekla je Gvenet. (objektiv.rs)