ŽENA JE OSTALA U ŠOKU KADA JE ČULA ZBOG ČEGA PARTNER ŽELI DA JE OSTAVI: Tražio joj je da odmah URADI 1 STVAR

Ispovijesti

ŽENA JE OSTALA U ŠOKU KADA JE ČULA ZBOG ČEGA PARTNER ŽELI DA JE OSTAVI: Tražio joj je da odmah URADI 1 STVAR

Jedna žena je u ispovesti otkrila da partner želi da je ostavi zbog težine iako su se dobro slagali u vreme kada su se upoznali i kada je ona bila mršavija, ali se plaši da ga ne izgubi zbog toga. Stručnjakinja za veze joj ipak savetuje jedno, pogotovo nakon što je čula kroz šta je prošla.

Sve više je onih veza u kojima fizički izgled igra važnu ulogu te pojedincima često i narušava samopouzdanje, a vezu stavlja na test. Iako će većina negirati da im ona nije bitna i da vole partnera onakvog kakav jeste, čini se da su nametnuti standardi lepote svuda oko nas i teraju partnere da razmisle koga to imaju pored sebe, kada je fizički izgled u pitanju.

To je dokazala jedna mlada žena u kasnim dvadesetim godinama, koja je u svojoj ispovesti za britanski San, objasnila kako ima problem sa partnerom jer se ugojila.

Naime, ona ima trogodišnjeg sina iz prethodnog braka i tri godine starijeg partnera kojem sada smeta njena težina. Kada su se upoznali ona je nosila M veličinu, međutim, sada je stigla do XL.

Novi partner joj je neprestano prigovarao za težinu, ističući kako je ona dobro izgledala u periodu kada su se upoznali i pitao se kako joj sadašnji izgled ne smeta.

Ispovedajući se stručnjakinji za veze, devojka je navela kako je prošla toksičnu vezu sa prethodnim partnerom, te da je isprobavala razne dijete, koje su u više navrata imale negativne rezultate. Težina bi se izvesno vreme smanjila i opet vraćala na staro.

– Nisam želela da budem ovde al sam se iz toga izvukla zbog sina i ponovo sam počela da volim svoje telo. Ja više ne znam. Osećam pritisak i tugu kada sam gladna – istakla je mlada žena u ispovsti tražeći rešenje za svoj problem.

Stručnjakinja je ženu na početku savetovala da je prejedanje način da se utešimo u hrani, zbog onoga kako se osećamo.

– Bojim se da ste sa čovekom koji vas demorališe. Možete mnogo bolje. Postoji neko ko će vas ohrabriti i podržati, ali to nije on – savetovala je stručnjakinja ženu.

Ona ju je takođe savetovala da se okrene zdravoj ishrani i vežbanju, te na taj način uradi nešto dobro pre svega za sebe, a ne za partnera. (espreso.co.rs)