Snimila je muža s drugom ženom, njen glas joj je bio poznat, i kad je ponovo pustila snimak, ŠOKIRALA se!

Ispovijesti

Snimila je muža s drugom ženom, njen glas joj je bio poznat, i kad je ponovo pustila snimak, ŠOKIRALA se!

Njena bizarna priča je privukla veliku pažnju

Kada je Sara Bakli preslušala snimak muževljevog razgovora sa nepoznatom ženom, bila je ubeđena da je on vara.

– Ja nisam luda žena, ali u jednom trenutki sam potpuno poludela – započela je Sara priču, a potom otkrila i šta se dogodilo.

Sara i njen suprug imaju u kući instalirane kamere, i one se pale, zajedno sa alarmom, kada se čuje zvono na vratima. Dok je ona bila u prodavnici, a njen suprug na poslu, Sara je dobila poruku da se uključio alarm u njihovoj kući. Kamera je detektovala posetioca u njenom domu.

– Samo sam htela da proverim i da vidim da li je to moj muž koji se vraća kući sa posla. Na snimku sam primetila da se javlja na telefon, čulo se da razgovara sa ženom, a nešto u njenom glasu mi je delovalo neverovatno poznato – priča Sara.

Ovo u je pomalo uznemirilo, pa je video pogledala još jednom, ovog puta obraćajući pažnju na detalje. Sara je zaključila da telefonski poziv nije delovao baš “poslovno”, muževljev glas je bio drugačiji, prosto prisan…

– Ponovo sam pogledala video i shvatila da poziv nije bio poslovne prirode. Žena sa kojom je razgovarao je zvučala previše prisno sa mojim mužem. Javila se na telefon na način koji mi nije bio prijatan – napominje ona.

Da bude sigurna, pogledala je snimak još dva puta.

– Drugi put kada sam čula kako razgovara sa tom ženom, proradio je moj temperament. I taman kada sam planirala da ubijem muža, odlučila sam da preslušam snimak još jednom. Na žalost, bila sam u pravu. Bilo je teško gledati i slušati. Definitivno nije bio poslovni poziv – rekla je i potom objasnila o čemu je reč.

Napokon je shvatila da gleda snimak koji je snimljen nekoliko sati ranije kada je ona razgovarala sa suprugom.

– To jeste bila žena koja je dobro poznavala mog muža, ali ne neka druga, već ja – zaključila je Sara.

Očekivano, njena priča je izazvala pravu lavinu komentara. Mnogi joj ne veruju i tvrde da je ovo izmislila da bi privukla lajkove, dok drugi smatraju da je ovo situacija koja svakome može da se dogodi.

Pogledajte njen video: (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Buckley (@nottheworstmom)