POČUPAO PJEVAČA ZA KOSU I VRIJEĐAO – UROŠ NAKON POVRATKA U ZADRUGU SVE GORI: Otkrio razlog napada, BIZARNA SCENA

Showbizz

POČUPAO PJEVAČA ZA KOSU I VRIJEĐAO – UROŠ NAKON POVRATKA U ZADRUGU SVE GORI: Otkrio razlog napada, BIZARNA SCENA

Adam Labunski i Uroš Ćertić ne prestaju sa međusobnim uvredama i konfliktima u “Zadruzi 6”.

Naime, na pitanje voditelja kakvi su utisci i da li se sve sleglo Adam Labunski je odgovorio:

– Posleij kiše dođe Sunce! Mislim da narod sve vidi poslije ove torture kroz koju sam prošao od strane dotičnog Uroša Ćertića. Mislim da se to napolju sve vidi i da ljudi itekako imaju mišljenje o svemu. Ja sam u jednom trenutku krenuo da pakujem stvari u želji da napustim Zadrugu i spakovao sam punu kesu sa stvarima dok u jednom trenutku nisam primetio da iste kese nema, te da je završila u smeću – rekao je pjevač.

Kad ga je voditelj upitao ko je kesu sa stvarima bacio u smeće, pjevač nije imao dilemu da je to uradio Ćertić. Kaskader je povodom toga ustao i izjavio sljedeće:

– Posijle kiše ne dođe Sunce, nego duga, koju Adam voli. Ne znam šta da kažem, on jednostavno ne prihvata nijednu kritiku. Svi mu kažemo da nas iritira njegovo pevanje u glas u kući. On ima sjajan vokal, ali nas izluđuje i nervira kad konstantno pjeva po kući. Ja nisam iz svijet muzike, ali sam pokušao da mu udjelim par savjeta kako na pravi način da iskoristi svoju karijeru, on neće da sluša. Mikica Bojanić koji je pjevač i iz njegovog svijeta mu udeli par saveta i kritika, on još gori i više ljut – rekao je Ćertić i dodao:

– Prestani više sa jutarnjim pjevanjem. Mi ovdje spavamo jako kratko, svega tri, četri sata i još mi ti fališ da zapjevaš u 10 ujutru i da nas probudiš. Ne mogu to više da tolerišem i trpim. Najviše ti zajmeram ujutru kad zapevaš iz sveg glasa i kad me probudiš. te me poslije glava zaboli. Dosta više sa tim! – grmio je Ćertić na Labunskog.

Podshetimo sukob između Ćertića i Labunskog je kulminirao kada je kaskader pjevača počupao za kosu, te nastavio sa provokacijama prema Labunskom i Boži Džonsu, što je navelo Kristijana Golubovića da stane u njihovu zaštitu i da se fizički obračuna sa Urošem. (balasevizam.novi.ba)