UŠLA U ČETVRTI MJESEC: Slobina supruga Jelena PRVI put pokazala TRUDNIČKI stomak! (VIDEO)

Showbizz

UŠLA U ČETVRTI MJESEC: Slobina supruga Jelena PRVI put pokazala TRUDNIČKI stomak! (VIDEO)

Jelena ima dva sina iz prvog braka, a beba na putu će biti prvo diete koje će dobiti sa pevačem.

Popularni pjevač Sloba Radanović skućio se sa suprugom Jelenom i njeno dvoje djece u Višnjičkoj banji u Beogradu, daleko od gradske vreve, a sada je njihov dom snimila ekipa “Paparaco lova”.

Sloba i Jelena su se za ovu prostranu nekretninu odlučili baš zbog lokacije, budući da je pjevač priznao da mu ne prija gradska gužva, a na za sebe idealnoj lokaciji našao je isto takvu nekretninu, koja ima čak i unutrašnji bazen. To zadovoljstvo ga je, pisali su mediji, koštalo blizu pola miliona eura.

Sloba je napolju razgovarao sa komšijom, a potom ušao u jedan automobil. Ubrzo je s jednim od sinova na ulicu izašla i trudna Jelena, s drugim sinom, te su svi zajedno, s dva automobila, krenuli ka školi, gdje su sačekali i drugog sina.

Radanovići su potom svratili do obližnjeg tržnog centra, gdje su kupili igračke, nakon čega su se uputili u restoran, inače u Slobinom vlasništvu, gdje su zajedno ručali.

Jelena je, inače, u četvrtom mjesecu trudnoće, a trudnički stomačić joj se već uveliko vidi.

– Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom – rekao je Sloba ranije za medije. (balasevizam.novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=9y–606tLaE&feature=emb_logo