JANJUŠU NIKAD NEĆU OPROSTITI ŠTO ME OSTAVIO TRUDNU! Maja Marinković setila se bolnog perioda sa Janjuševićem, pomenula CARA

Showbizz

JANJUŠU NIKAD NEĆU OPROSTITI ŠTO ME OSTAVIO TRUDNU! Maja Marinković setila se bolnog perioda sa Janjuševićem, pomenula CARA

Maja Marinković i Slađa Lazić nastavile su da razgovaraju u radionici, dok su sređivale stvari.

Maja je počela da priča o tome kako u rijalitiju nema nijednu drugaricu i da je dobra samo sa Sanjom Grujić.

– To je kao samo za stolom. Pre si bila dobra sa Stanijom, Marijanom, a sledeća sezona ti je bila sa dečkom, pa nisi imala drugarice. Sa kim ti je bilo najturbulentnije? – govorila je Slađa.

– Janjuš. Moj Taki, sad ne može da kaže: ‘Ona je luda, evo šta mi radi’. On kad dođe u studijo, pa kaže: ‘Ovo je nečuveno, pritisak mi je 200 sa 180’, a luđi od mene 200 puta – rekla je Maja.

– On je navikao da živi sa tim pritiskom – dodala je Slađa.

– Ovaj komplet sam nosila kad sam se pomirila sa Filipom prošle godine, baš sam ga volela, ali je ispao g*vno – pričala je Maja.

– Ko je ispao veće? – pitala je Lazićeva.

– Janjuš. On je mene ostavio trudnu, nikad mu to nisam oprostila. Sve, ali to nikad. Filip nije loš za druga, ali je veliki ženskaroš i ja to nisam mogla. Mi smo dve budale, jesmo bili energija – govorila je Maja.

– Vidim da i kad ste bili prijatelji da ste funkcionisali top, a kad je sve krenulo j*bi ga – dodala je Slađa.

– Nismo se uklopili, jesmo, ali voleo je da švrlja. Nismo imali problem, ali ja sam bolesno ljubomorna. Ne znam kakva si ti u vezi, ali ja sam ljubomorna. (kurir.rs)