JASNI SIGNALI DA VAM PARTNER NIJE VERAN: Ovo ga odaje!

Zanimljivosti

JASNI SIGNALI DA VAM PARTNER NIJE VERAN: Ovo ga odaje!

Evo kako ćete to saznati

Postoji veoma jednostavan način da shvatite da li u životu vašeg partnera postoji druga žena. Sve što trebate da uradite je da pratiti njegovo ponašanje jer vam ono u takvim trenucim može biti najbolji saveznik, piše Infopult.

Muškarca ponašanje uvek oda i zato otvoirte oči i posmatrajte.

Ako vaš muškarac “skače” da uzme svoj telefon čim čuje da zvoni ili se javlje na prvi takt melodije to je jasan znak da je u stalnom isčekivanju.

Drugi znak tajne zaljubljenosti je iznenadno dobro raspoloženje.

Ako je ranije vaš muškarac dolazio umoran sa posla i stalno se žalio na posao, a sada dolazi raspoložen sa novim zanimljivim pričama to može biti znak za uzbunu.

Ako partner postaje nervozan kada mu pomenete ovu temu i brani se rečima da su vaše sumnje neosnovane, da imate bujnu maštu i da pravite od muve medveda, znak je da stvari i nisu tako bezazlene. Ako se trudi na sve načine da izbegne razgovor o drugoj ženi i koristi se raznim taktikama kako bi skrenuo sa teme to je jasan znak da se plaši da će biti razotkriven.

Mnogi muškarci kada se upuste u ljubavnu aferu počnu da koriste posao kao izgovor. Ukoliko se zadržava na radnom mestu sve češće, možda se iza toga krije afera sa drugom ženom. (stil.kurir.rs)