MARKO MARKOVIĆ SE OBRATIO ANITI, MILICA MIJENJALA BOJE OD LJUTNJE: Evo šta joj je uradio pred svima – veliko poniženje (VIDEO)

Showbizz

MARKO MARKOVIĆ SE OBRATIO ANITI, MILICA MIJENJALA BOJE OD LJUTNJE: Evo šta joj je uradio pred svima – veliko poniženje (VIDEO)

“Podjela budžeta” je u toku. Ovonedjeljni vođa Marko Marković je nastavio sa svojim izlaganjem.

Milica Veselinović, jedna mala fina curica koja je po potrebi zmijica. Mnogo mi je draga osoba, umiljata je, iskrena nekad više nekad manje,. a prema meni mnogo. Za mene je ona jako jako dobra prema meni, Milice od mene srednji – rekao je Marko.

Tijana, moja zemljakinja. Smatram da nisi pokazala neke stvari koje si trebala, mislim da si dobra osoba ali imaš enke svoje ispade. nemam enko mišljenje pretjerano o tebi, pa od mene mali budžet – rekao je Marko.

Neca, za mnoge ovdje iritantna osoba, prvom je i meni bio. Podbada i podbadaće, ima malo ili malo više sujete. Ovaj budžet će izazvati njegovu reakciju sigurno, evo mali budžet – rekao je Marko.

Miljana glumica, po meni što s etiče izgleda super izgleda, ali je namazana osoba itekako. Po svaku cijenu si došla da se istakneš. Od mene mali – rekao je glumici.

Ne mogu, a da ne dam veliki budžet zbog tog našeg početka, prvih dana i tih nekih anših stvari i jene upornosti. Nije loša, imala je ishitrene odluke, da li jer je mlada ili je htjela da se istakne, ali od mene veliki budžet – nagradio je Anitu.

Valentina koja želi da bude velika djevojka ili žena, njeni postupci nisu u skladu sa njenim godinama. mislim da ćeš izrasti u lijepu i dobru osobu, pamet u glavu, budi ono što jesi. Od mene mali budžet – rekao je Marko. (balasevizam.novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=rRvPlmQj7PA&feature=emb_logo