Lepa Brena otkrila koliko će eura koštati čarape!

Showbizz

Lepa Brena otkrila koliko će eura koštati čarape!

Pjevačica Lepa Brena progovorila je o svojoj liniji čarapa “Lady B” zbog koje je napravila promociju. Ona je odmah priznala da joj je samopouzdanje veoma bitna stvar.

“Moja velika sreća bila je što sam imala majku koja je cijeli život radila na mom samopouzdanju. Kada imate takvu familiju i prijatelje, to je velika stvar. Ako to ne može, potražite psihologa, nekog ko može da vam pomogne da vjerujete u sebe i poštujete sebe”, rekla je Brena, a na pitanje kako se u braku održava strast, kaže da se to radi mentalno.

Mnoge je zanimala i cijena čarapa.

“Ona cijena koju je Evropa, koju su Italijani predlagali da čarape koštaju 100 eura je nemoguća za Balkan. Biće od 20 do 30 eura maksimum. Ja bih više voljela da se proizvod masovno kupuje, nego da mogu da ga kupe rijetki. Naše čarape su za svaku ženu, za sobarice, kuharice, stjuardese, pjevačice, balerine… Za sve žene koje imaju problem da stoje na nogama ove čarape su idealna priča”, kaže Brena i nastavlja o porodici:

“Mi se svi viđamo kad imamo slobodno vrijeme, Aleksandra radi mnogo, Filip je zauzet, Boba je više bio u Italiji nego kući zbog realizacije projekta, ja sam svaki petak, subotu na koncertima, jako sam se uželjela da ih vidim i zagrlim, kao u filmovima. Velika stvar je raditi posao koji voliš.” (ekskluziva.ba)