STANIJA ULAZI U ZADRUGU A OD HONORARA BOLI GLAVA: Cifra koju nema niko od zadrugara- SPREMNA DA ZAVRTI RIJALITI

Showbizz

STANIJA ULAZI U ZADRUGU A OD HONORARA BOLI GLAVA: Cifra koju nema niko od zadrugara- SPREMNA DA ZAVRTI RIJALITI

Starleta Stanija Dobrojević će navodno ući u rijaliti “Zadruga 6” kao specijalni gost, i za to će dobiti 50.000 eura. Plan joj je da svojim ulaskom pomrsi konce ostalim cimerima.

– Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u “Bijelu kuću” će se useliti poslije Nove godine kao specijalni gost – rekao je na početku razgovora izvor srbijanskih medija, koji je potom otkrio pojedinosti starletinog ugovora.

– Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude dio rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mjesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobjednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mjesto jer je svjesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko mjeseci boravka u Zadruzi uzet će 50.000 eura – šokirao je sumom sagovornik pomenutog portala, koji je otkrio šta možemo očekivati od njenog učešća u “Zadruzi 6”.

– Stanija se nikada nije folirala i ne planira da sada smišlja neku taktiku. Narod ju je upoznao i zavolio onakvu kakva jeste i ponašat će se isto kao u prethodnim sezonama. Za cilj ima da pokaže pravo lice pojedinih zadrugara, a ujedno će se i prvi put pred kamerama suočiti s Kristijanom Golubovićem, s kojim je imala izuzetno turbulentan odnos. Ona čak ni u njemu ne vidi neprijatelja, ne planira nikoga prva da napada, ali ukoliko je neko bude dirao, neće ga štediti. O većini učesnika zna mnogo toga, tako da bi bolje bilo da se paze – rekao je izvor, i dodao:

– Publici će vjerovatno biti interesantan i njen odnos s bivšim dečkom Markom Markovićem, a budući da će se ponovo naći na mkestu na kojem je njihova ljubav počela, nije isključeno da će im se vratiti emocije. (balasevizam.novi.ba)