Vratila psa sa šišanja, pa primetila da se ČUDNO ponaša: FILMSKI obrt desio se posle 4 konfuzna meseca

Zanimljivosti

Vratila psa sa šišanja, pa primetila da se ČUDNO ponaša: FILMSKI obrt desio se posle 4 konfuzna meseca

Vlasnica pojma nije imala da je u pitanju tuđi ljubimac

Možda vam se čini kako bi se situacija gde u salonu za šišanje žena pokupi pogrešnog psa i to sazna tek četiri meseca nakon, mogla dogoditi samo u filmu, međutim to je zapravo stvaran događaj.

Naime vlasnica iz Velike Britanije je svog psa, mežanca nemačkog ovčara i njufaundlenda, odvela na šišanje pre letnjih meseci i pokupila ga nakon toga kao što to i obično čini. Ali, pre nego što je uopšte izašla iz salona, ženi je bilo sumnjivo ponašanje “njenog” psa koje je bilo potpuno drugačije nego inače, piše Miror.

Smatrala je da je to samo zato što je bio sam u stresnom okruženju, pa je mislila da će doći k sebi kada bude u svojoj kući. Ipak, nakon nekog vremena i dalje je delovalo kao da pas mentalno “nije tu”.

– Nakon četiri meseca brige o psu, moja majka je dobila neočekivani telefonski poziv od salona u kojem šišamo psa, a oni su joj objasnili kako je došlo do gadne zabune. Naime, četiri meseca smo se brinuli o psu kojega smo zvali Ema i koji je izgledao tačno kao naš pas, ali to nije bila ona – objasnila je žena.

Zamolili su ih da odmah dođu u salon jer je došao drugi vlasnik sa istim psom i takođe je tvrdio da se njegov pas otkako je bio na šišanju ponaša vrlo čudno i potpuno drugačije nego inače. Pas o kojem su one brinule zvao se Ber i pripadao je jednom starijem paru.

Ispostavilo se da su psi iz istog legla, pa zaista izgledaju potpuno isto.

– Iako je zamena prošla dobro i sada je sve u redu, i dalje me brine kakve će biti dugoročne posledice toga što je boravio potpunom u nepoznatom okruženju tako dugo – zaključila je vlasnica. (objektiv.rs)