OGLASILA SE MAJINA NAJBOLJA DRUGARICA, OTKRILA ISTINU O NJENOM ODNOSU SA MARKOM I ĆERTIĆEM: Sve je raskrinkala

Showbizz

OGLASILA SE MAJINA NAJBOLJA DRUGARICA, OTKRILA ISTINU O NJENOM ODNOSU SA MARKOM I ĆERTIĆEM: Sve je raskrinkala

Velika prašina se podigla u Bijeloj kući, ali i u javnosti, kako to obično biva kada je u pitanju Maja Marinković, koja je i u ovom svom učešću u “Zadruzi 6” uspjela da bude glavna tema imanja u Šimanovcima.

Naime, Marinkovićeva je za kratak vremenski period uspjela da osvoji srce Marka Markovića, ali bude i povezivana sa još nekim svojim cimerima, kako zbog romanse, tako i zbog svađa. Tim povodom pozvali smo njenu najbolju drugaricu, popularnu medijsku ličnost Tijanu Maksimović, poznatiju pod svojim nadimkom Ajfon, kako bi saznali kako ona gleda Majino učešće u šestoj sezoni “Zadruge”.

Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se sjetim gdje je. Maja je ove sezone pokazala šta znaci ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku – započinje Tijana na samom početku razgovora za Pink.rs.

Kako je Maja uplovila u ljubavni odnos sa Markom Markovićem, pitali su Tijanu kako ona gleda njihov odnos, te da li zgodnog Crnogorca primaju za “zeta”.

-Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lijep dečko, pametan, pažljiv… Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namjerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi – može da ima. Ona radi kako hoće.

Nismo mogli da izostavimo ni Zvezdana Slavnića, jer se za njegov odnos sa Majom često tumačilo da između njih ipak postoji nešto više od samog prijateljstva.

-Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vrijeme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva – ističe Maksimovićeva, pa se osvrnula i na Majin rat Aleksandrom Nikolić:

-Joj, to sa Aleks, te svađe… Ne volim to! Ali mislim da dosta uticaja na Aleks ima Dejan, on utiče loše na nju… Da nije njega, tih svađa ne bi bilo. Sa Takijem se čujem svaki dan, mnogo ga poštujem i cenim, i svi smo preponosi na Maju – kaže Ajfonka.

Za kraj, Tijana se dotakla i Uroša Ćertića, kojeg smo nedavno raskrinkali da je ismevao izgled Marinkovićeve pre estetskih korekcija, a sada je gotovo nerazdvojan od nje.

-Uroš je ozbiljan rijaliti igrač, po mom mišljenju iritantan, ali jak za igru. On samo traži marketing. I da, shvatili smo da je kaskader – zaključuje Tijana Ajfon za Pink.rs kroz smeh. (balasevizam.novi.ba)