LOŽI SE NA PUTINA JER JE MOĆAN, A NE ZNA KO JE ZELENSKI: Maja Marinković o liderima Rusije i Ukrajine, HIT IZJAVOM nasmejala sve

Showbizz

LOŽI SE NA PUTINA JER JE MOĆAN, A NE ZNA KO JE ZELENSKI: Maja Marinković o liderima Rusije i Ukrajine, HIT IZJAVOM nasmejala sve

Starleta Maja Marinković u svakoj sezoni “Zadruge” šokira javnost nekom izjavom, a sada je to ponovo učinila pokazavši elementarno neznanje kada je reč o predsedniku Ukrajine.

Maja je sada izjavila da joj se sviđa predsednik Rusije Vladimir Putin i tvrdi da nikad nije čula za predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Mada su ova dva lidera svakodnevno na naslovnim stranama svih svetskih medija, starleta bez blama priznaje da nema pojma ko je na čelu Ukrajine! Zato zna ko je Vladimir Putin, za kog kaže da je odličan frajer.

– Zna se ko je najmoćniji političar na svetu! To je Vladimir Putin. Jeste stariji čovek, ali odlično se drži i dobro izgleda. Privlačan mi je jer je moćan. Najbolji je frajer od svih svetski poznatih lidera – kaže Maja, koja na pitanje šta misli o predsedniku Ukrajine odgovara:

– Ko je to?! Ne znam kako se zove predsednik Ukrajine, niti znam kako izgleda. Koga briga za njega?! Taj čovek nikoga ne interesuje. Nije me sramota što ne znam ko je taj lik, jer je bitnije da znam ko je Putin! Ako mi se neko bude smejao zbog ovoga, nek se smeje!

Učesnica “Zadruge 6” svesna je da su društvene mreže pune snimaka njenih odvala:

– Možda nisam obrazovana, ali sam inteligentna. Ima mnogo školovanih ljudi koji ne znaju da izgovore prosto proširenu rečenicu. Kad ja pričam, svi ćute i slušaju! Svakom mogu da zapušim usta. Zato me i zovu u rijaliti i daju mi dobar honorar. Skupa sam roba.

Ona dodaje da već neko vreme radi na sebi, ali da joj ne ide od ruke!

– Svakodnevno čitam knjige o samopomoći, ali meni nema pomoći! Luda sam, šta da radim. Poslednja knjiga koju sam pročitala je “Grabljivica” Simonide Milojković. Roman je o devojci Violeti, koja je uživala u životu i probala svašta. Radila stvari koje ne podržavam! Menjala je frajere, a ja to ne radim – priča Marinkovićeva. (Kurir.rs/Informer)