VANJA MIJATOVIĆ NA SVADBI OTKRILA SVOJE PRAVO IME! Nećete verovati kako se pevačica zaista ZOVE, a evo da li menja PREZIME!

Showbizz

VANJA MIJATOVIĆ NA SVADBI OTKRILA SVOJE PRAVO IME! Nećete verovati kako se pevačica zaista ZOVE, a evo da li menja PREZIME!

Pevačica Vanja Mijatović je napravila žurku povodom svom venčanja koje će biti u krugu najuže porodice, a tada je otkrila svoje pravo ime.

Vanja je obukla raskošnu belu venčanicu sa kristalima, a svi su se pitali gde je njen suprug Aleksandar. On se pojavio u crnom odelu sa leptir mašnom, vidno raspoložen zbog srećnog dana.

Pevačica je ispričala okupljenim novinarima da će zadržati svoje devojačko prezime, a prezime budućeg supruga nije želela da otkriva. Takođe, Vanja je otkrila i svoje praqvo ime, za koje je malo ko znao, kao i to da je imali mali peh sa venčanicom, budući da je materijal kasnio.

– Kroz vreme smo shvatili da imamo iste želje, iste ciljeve i to nas je odvelo na isti put. Muž mi je malo stidljiv, ali će doći… On ne pripada javnom svetu i mislim da mu mesto nije tu – rekla je Vanja na početku i dodala:

– Svadbu smo otkazivali zbog korone. U suštini nije bilo stresno puno, imam najbolju drugaricu na svetu koja mi je pomogla da sve danas izgleda savršeno. Imali smo malo poteškoća oko famoznog materijala koji smo čekali da stigne, pa je moja Ceca odradila savršen posao za samo dve noći. Bili su takvi neki momenti. Neki gosti su sprečeni zbog bolesti da dođu. Neki iz javnog života, neki od prijatelja. Nije mi bilo teško da odaberem muziku – kaže pevačica i dodaje:

– Građansko i crkveno venčanje će se odigrati drugog dana, danas je samo žurka. Presvlačim se posle, iako je haljina fenomenalna, malo se klizam dole. Biće mi zgodnije da đuskam, jer želim da đuskam. Prezime ostaje isto – Mijatović. Promeniću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam menjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović, jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to menjala – rekla je Vanja i dodala:

– Medeni mesec nećemo sada imati, jer moramo da radimo. Inspiracija za venčanicu je neki moj stil oblačenja koji neki obožavaju, a neki kude. Ne moram ja svakom da se svidim. Svako ko je video, rekao je da sam to ja – poručila je pevačica. (kurir.rs)