VREĐALA MI ŽENU DA IMA 100 KILA, DA JE VEĆA OD MENE: Miki Đuričić progovorio o komšiji koji mu je ZAPALIO KUĆU! Ocrnio porodicu

Showbizz

VREĐALA MI ŽENU DA IMA 100 KILA, DA JE VEĆA OD MENE: Miki Đuričić progovorio o komšiji koji mu je ZAPALIO KUĆU! Ocrnio porodicu

Minulog vikenda zadrugar Miki Đuričić mogao je da ostane bez kuće kada mu je komšija iz Kupinova uleteo u dvorište i benzinom zapalio dom. Na svu sreću, vatra je brzo primećena, požar ugašen, a piromanu Darku L. je određeno zadržavanje do 30 dana.

Đuričića, koji se nalazi u rijalitiju, produkcija je obavestila i sad je cimerima ispričao šta se desilo vani.

“I tu u Kupinovu imaš neke komšije koji nisu tu dolazili 20 godina. Ćale im se obesio, sve ludaci. Ima na primer brat i sestra i mama. Niko ih 20 godina nije video. Došli, valjda nemaju gde, prodali gajbu. Taj mali nije tačan, alkoholičar, mentalno poremećen, bacio se ženi pod auto, umalo da ga zgazi. Pa kad se tako desi, ma pusti, dečko nije normalan, leči se… I zamisli, ti uđeš u rijaliti, i Mirko, na primer, ode na posao, a taj krene da ti obija kuću usred bela dana i na kraju ti zapali kuću benzinom. On ne može u zatvor već u ludnicu pošto nije normalan”, pričao je Miki u Zadruzi, priznajući da je psovao D.L, sestru piromana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miki Djuričić – Kupinski (@miki.i.mikijevci) 

“Celi komšiluk ne zna šta će s njim. U četiri ujutro ustane i kosi travu. U njemu trideset kila, nemaš ga šta videti. Mogao je zapaliti kuću. Plus ta sestra bolesnica isto. Nikad nisu čuli ružnu reč o meni, čak sam bio dobar s njihovim ocem. Ja ne znam 20 godina di je žena. Kad ona mene blati među te fanove. Vređa ženu kao “ima 100 kila, veća od njega, on je isti ko moj brat, samo pije lekove”. Odveli su ga u ludnicu, neće u zatvor”.

Podsetimo, Kurir je došao do snimka koji je snimljen letos kada se desila svađa Mikija Đurićića i porodice Darka L, zbog kog je i Darko pokušao da zapali Mikijevu kuću. Na snimku se može čuti kako Đuričić psuje njih i njihovog mrtvog oca, koji se obesio, ali i kako vređa komšije. (kurir.rs)