HAOS NA NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ, OZBEZBEĐENJE GURA FANOVE: Ovako je pevačica reagovala, svi joj APLAUDIRAJU! “KRALJICA” (VIDEO)

Showbizz

HAOS NA NASTUPU MILICE PAVLOVIĆ, OZBEZBEĐENJE GURA FANOVE: Ovako je pevačica reagovala, svi joj APLAUDIRAJU! “KRALJICA” (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović je po prvi put posle 11 godina pevala na koncertu u rodnom Leskovcu.

Njeni fanovi, naročito mlađe generacije, došli su dosta ranije kako bi iz prvih redova pratili koncert. U jednom momentu, na bini joj se pridružila devojčica iz publike pa su zajedno igrale i pevale, a malo pre njihovog izlaska na binu desio se incident.

Naime, dve devojčice su poželele da dođu do Milice na binu i zagrle je, a obezbeđenje je skočilo na njih, guralo ih iz sve snage, što je zaprepastilo kako Milicu, tako i celu publiku.

Pevačica je odmah reagovala rečima: “Pustite ih, pustite ih molim te”, na šta su oni pustili devojčice.

@arsa_95

Dva vola (kao što reče gospodin u pozadini) glume kao neko obezbeđenje, guraju dve devojčice na nastupu Milice Pavlović! Da li oni zaista misle da one žele bilo šta da urade, a ne da joj priđu i zagrle je samo, pa se ponašaju ovako bahato nad njima?!😡 #milicapavlovic #milicapavlovicprovereno #leskovac #Leskovac #viral #fyp #fypシ #koncertas

♬ original sound – Stefan Arsic Arsa

Ovaj snimak pojavio se na društvenim mrežama i zgroženi ljudi ostavljaju komentare poput: “Bravo Milice!” (kurir.rs)