“MOJ ŽIVOT VIŠE NEMA SMISLA” – DALILA OBJAVILA: Nikad joj ovako teško nije bilo

Showbizz

“MOJ ŽIVOT VIŠE NEMA SMISLA” – DALILA OBJAVILA: Nikad joj ovako teško nije bilo

Drugoplasirana učesnica “Zadruge 5”, Dalila Dragojević, odlučila je da se našali na svoj račun i ispriča priču o svom “teškom životu”!

Dalila je nakon učešća u rijaliti šou programu “Zadruga” prošla kroz stresan raskid sa Filipom Carem zbog kojeg se razvela od Dejana Dragojevića. Nakon izlaska iz rijalitija susrela se sa osudama okoline, ali i podrškom koja joj je pomogla da prevaziđe sve probleme koji su je dočekali napolju.

Iako je nedavno Dragojevićka raskinula i sa Lukom Nikolićem, odlučila je da se ne obazire previše na krah veze i okrene novi list. U svemu joj je najviše pomogla bivša rijaliti cimerka Marijana Zonjić, sa kojom ne prestaje da objavljuje fotke iz zajedničkih ludih provoda. Međutim, Dragojevićka nije propustila ni da se našali na svoj račun i hejterima začepi usta.

Dalila je na svom Instagram storiju objavila video u kojem objašnjava kako joj je “teško” u životu.

– Ja ne mogu više da živim ovako! U dva sata imamo zakazane nokte, na auto putu je takva gužva da to nije realno. Zaspala sam jutros u sedam sati, ništa se naspavala nisam, pogledajte na šta ličim i kakva uopšte idem da radim nokte… Ovo je katastrofa… Ne mogu više ni da živim sa ovom Marijanom… Moj život više nema smisla! – rekla je Dragojevićka, na šta joj je Zonjićeva dobacila:

– A kad je imao smisla, drugarice? – na šta se Dalila samo nasmijala. (balasevizam.novi.ba)