“NE BIO UROŠU U KOŽI AKO SE VRATIM” Kristijan iskreno o povratku u Zadrugu, priznao i u kom izdanju ide PRED OLTAR sa Kristinom!

Showbizz

“NE BIO UROŠU U KOŽI AKO SE VRATIM” Kristijan iskreno o povratku u Zadrugu, priznao i u kom izdanju ide PRED OLTAR sa Kristinom!

Diskvalifikovani rijaliti učesnik Kristijan Golubović otkrio je da se polako sprema za veliki povratak u rijaliti, te da je svestan da je pogrešio, ali da ovoga puta neće dozvoliti da ga Uroš Ćertić opet diskvalifikuje.

Naime, Kristijan je priznao da je svestan da je loše postupio, te da mu je krivo što nije ispunio očekivanja Velikog Šefa, ali isto tako se nada da će dobiti još jedu šansu, koju neće prokockati. Kako i sam kaže, potpao je pod Ćertićev uticaj i pao na njegovu zamku, a ovaj je svesno išao na to da ga diskvalifikuje budući da zna da je Kristijan kratkog fitilja.

– Nadam se da ulazim ponovo u “Zadrugu 6”. Ne mogu da vam kažem tačno kada i šta, ali se polako spremam za veliki povratak. Iskreno, bio sam ljut na sebe što sam dozvolio da me jedan ker diskvalifikuje. Krivo mi je bilo i zbog Velikog Šefa, koji mi je verovao, ali ja ću grešku ispraviti. Ako sve bude kako treba i tamo se vratim, neću sebi dopustiti takve ispade iako me je taj klošar svesno provocirao i svesno išao na to da me izbaci iz rijalitija – kaže Kristijan i objašnjava da bi se ovoga puta okomio na Ćertića, ali da ga ne bi ponovo udario:

– Ne bio ja Urošu u koži ako se vratim, a on još bude tamo. Biću muška Miljana Kulić. Maltretirao bih ga psihički po ceo dan i noć dok ne izludi. Ja mogu po deset dana da ne spavam, to je treći stepen insomnije, a to ne može ni konj. Uroš kaže kad su me izvodili: “Došli šinteri, pokupili kera, odveli ga u zatvor, bar neće da plaća kiriju tamo”, čovek nije svetan šta ga čeka ako se vratim tamo i kad se vratim.

Inače, Golubović je rekao da su mu se malo planovi poljuljali, ali da će sigurno praviti svadbu sa Kristinom Spalević, koja će mu za nekoliko meseci roditi dete.

– Kristina je rekla da će da ode u trenerci sa mnom u crkvu i da se venčamo. Dejan Dragojević, kupusar mali, rekao je da hoćemo u “Zadruzi” da se venčamo jer je sve džabe, džukela obična. Videćemo kako to da izvedemo, ali će svadbe svakako biti, u to ne sumnjajte, i to ne obične – kaže Golubović za “Svet” i dodaje da njegova izabranica hoće troje dece, a da on nije za to:

– Ona hoće troje dece, a ja sam rekao: “Mogu još jedno, i to je to.” Kristina kaže da bi bio hit da ona i njena mama ostanu trudne u isto vreme. Samo uzmite činjenicu da je njena mama mlađa od mene 10 godina. Samo mi to fali, pa da nas ljudi gađaju paradajzom u gradu.

Dejan Dragojević je stao u odbranu devojke Aleksandre Nikolić, te je ušao u otvoreni rat s Kristijanom, koji ga ne štedi nimalo, a jedva čeka da se sretnu negde.

– Dragojević je zaboravio da sam mu brata Davida ja spasao batina ili nečeg još goreg. On tvrdi da sam ja nosio tangice u zatvoru. Evo, neka mi to kaže u lice ako sme. Mali govnar, ne bi smeo to da mi ponovi ni u emisiji pošto bi završio na kablovima. Preko društvenih mreža su svi jaki, pa tako i ovo govno iz kanalizacije – kaže Golubović. (Kurir.rs/Republika/Svet)