Milijana Bogdanović pokazala novog dečka: I on je dosta stariji od nje, i to 23 godine!

Showbizz

Milijana Bogdanović pokazala novog dečka: I on je dosta stariji od nje, i to 23 godine!

Milijana Bogdanović (25) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem, kao i sa oženjenim pjevačem Ivanom Gavrilovićem, a sada ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

Milijana je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

– Obožavam autobuse i oduvijek sam željela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lijepo vaspitanoj djevojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promjenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

– Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promjene – zaključila je bivša rijaliti učesnica. (ekskluziva.ba)