NAKON BILALOVOG I MAJINOG KARAMBOLA, OGLASIO SE MENADŽER LIL BROXA: Otkrio nove detalje

Showbizz

NAKON BILALOVOG I MAJINOG KARAMBOLA, OGLASIO SE MENADŽER LIL BROXA: Otkrio nove detalje

U toku emisije “Pitanja novinara”, Maja Marinković je u toku komentarisanja odnosa sa Bilalom Brajlovićem istakla da je on nezreo i da je i ona sama nezrela zbog toga što mora da mu skreće pažnju na neke banalnosti, kako ona navodi, poglede u Anu Spasojević i slične situacije.

Također, u garderoberu je nastao opšti haos između ova dva zadrugara, gdje je Maja primenila svoje “stare” metode ljubomornih scena.

Dok, sa druge strane, njih dvoje su do kasno u noć ležali zajedno u njenom krevetu i sve je slutilo da će doći do tog dugoočekivanog poljupca, do kog na kraju nije došlo.

Ovim povodom kontaktirali su Bilalovog menadžera i najboljeg prijatelja, Đenisa, koji je vrlo rado prokomentarisao ova dešavanja u Bijeloj kući.

-Maja igra toplo hladno, kupuje vreme do sledeće žurke gde želi videti Broksovo ponašanje. Maja bi odmah bila sa njim, ali se plaši njegovog ponašanja, pa još uvijek ne smije da se upusti u odnos. Ne znam kako će se završiti ova situacija, ali na korak su od nečega, jer ovo njihovo muvanje traje odavno. Maja ne bi mogla sebi dopustiti da je Broks prevari dok je sa njom. Uglavnom mislim da će biti ovdje još većeg haosa poznavajući Broksa – rekao je Bilalov menadžer, te je na pitanje kako reaguje na Majine konstatacije da se Bilal ponaša nezrelo, imao da doda:

– Ma nije on nezreo on je zreliji od Maje verujte mi prošao je mnogo toga. Problem je što on voli da se zaj**ava i on je takav jednostavno. Da li će ga odnos s Majom smiriti malo i odaljiti od drugih žena videćemo u utorak na žuki – zaključio je Brajlovićev menadžer za Pink.rs (balasevizam.novi.ba)