ALEKS NIKOLIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU: Dejan se odmah oglasio

Showbizz

ALEKS NIKOLIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU: Dejan se odmah oglasio

Aleksandra Nikolić se već nekoliko dana žali na nesnosne bolove koje ima zbog dotrajalih silikona u grudima.

Nikolićevoj je odmah od strane produkcije u Zadruzi organizovan pregled kod doktora, koji je ustanovio da je Aleksandra hitan slučaj, te da je operacija neizbježna. Intervencija je zakazana za danas, 17. oktobar, a to sve detalje je objavio njen dečko Dejan Dragojević u svom obraćanju na Jutjubu.

– Na ultrazvuku su joj rekli da je operacija hitno zakazana za danas, 17. oktobar, silikon nije pukao, valjda se izlizao pa je bole ta tkiva, ne znam ni ja tačno, ali ozbiljna je stvar. Operacija traje 3 sata, biće u totalnoj anesteziji i ona se toga najviše i plaši. Prenoći će u bolnici jednu ili dvije noći, posle toga ide u apartman gdje će imati sve obezbjeđeno. Na previjanje će ići na svaka dva, tri dana, i nosiće drenove – počeo je Dejan, pa otkrio da mu teško pada što neće moći da bude uz nju.

– Ona se plaši uspavljivanja, plaši se da se neće probuditi, i žao mi je što ja neću biti tu, naravno da bih volio, ali to je nemoguće. Najviše bih volio da je držim za ruku, otići pod nož nije lako. Teško mi je stvarno, ne mogu ni da jedem, napadaju je svi a ja znam da je ona u bolovima. Mislim da će u apartmanu biti do 15 dana pa se vraća u Zadrugu… mislim da će biti jaka kao crna zemlja! Mene kad spomenu, malo je poremete. Jedva čekam da se sve ovo završi, baš sam pod tenzijom. Dan će mi biti mukotrpan, ja ne volim ni krv da vadim – priznaje Dragojević. (balasevizam.novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=AbYPPALieUc&feature=emb_logo