NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU! Zbog PREPISKE sa Aleks, žena zadrugara povukla OVAJ POTEZ – čeka ga PAKAO

Showbizz

NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU! Zbog PREPISKE sa Aleks, žena zadrugara povukla OVAJ POTEZ – čeka ga PAKAO

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević se u uključenju u emisiji “Premijera”, danas osvrnuo i učesnika na Miljana Vračevića, koji je u više navrata negativno komentarisao kako Dekija i njegovu devojku Aleksandru Nikolić, tako i njegovog brata, Davida, pa je otkrio da je aktuelni zadrugar svojevremeno pisao Aleksandri na društvenim mrežama.

– Što se tiče Miljana, mene on nije vozio 13. januara na ušivanje glave, već produkcija i obezbeđenje. Ali to nije bitno, ono što je bitno jeste da je Miljanova žena deaktivirala njegov Instagram profil, ali su se zeznuli – ja sam skrinšotovao tamo gde je Miljan njoj pisao poruke i odgovarao joj na storije, ali se na kraju isp.lio zato što Aleksandrin telefon nije bio tu, već kod devojke koja joj je vodila profil i rekla mu: “Aleksandra nije tu”, a on je slao srca, reagovao na storije koji su bili ženstveni – ispričao je Dragojević u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Dok je Vračević u “Zadruzi”, on ni ne sluti da je njegova žena ugasila društvene mreže, niti da je Dejan video prepisku.

Da li će ove informacije doći do njega, ostaje da vidimo. (e-turneja.com)