“NISAM BILA ZALJUBLJENA U NJU, PRIČALA SAM ŠTA ŽELI DA ČUJE” MC Aleks o odnosu sa Matorom, roditeljima, izdvojila JEDNOG muškarca!

Showbizz

“NISAM BILA ZALJUBLJENA U NJU, PRIČALA SAM ŠTA ŽELI DA ČUJE” MC Aleks o odnosu sa Matorom, roditeljima, izdvojila JEDNOG muškarca!

Nekadašnja zadrugarka MC Aleks podigla je opasnu prašinu u rijalitiju, posebno zbog svog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom.

Ona sada otkriva šta su joj roditelji rekli kada se rijaliti završio, a povodom njenog odnosa sa Matorom.

– Napolju je frka, gužva, obaveze…Moram da radim da zaradim – ali mi je to ipak lakše nego sedenje za Crnim stolom. Napolju imaš opciju da se skloniš i povučeš…Iskreno, roditelji mi nisu ništa rekli na odnos sa Matorom – njima je bilo bitno da sam ja sa njima. Od starta sam znala da tu nema ničega, obzirom na njeno ponašanje i njen temperament. Znam kako reaguje kada joj se nešto ne dopada. Nikada nisam bila zaljubljena u nju, niti sam je volele kao emotivnog partnera – ja sam joj pričala ono što ona želi da čuje. Iz želje da nikoga ne povredim, na kraju sam povredila i nju i sebe i svoju porodicu – iskrena je bila MC Alex.

Nadovezala se i na čuvenu priču o hrani. Nervira je što Matora insistira na priči kako je ona iskorišćavala za hranu, dok je zapravo istina da ona dosta puta odbijala njenu hranu, i da je Matora forsirala tu hranu, a ne ona.

Što se aktuelnih zadrugara tiče, prokomentarisala je da joj se ne sviđa Bilal – jer joj se čini da pokušava da bude Filip Car.

“Dejan ima rijaliti u malom prstu i mislim da je Aleks podučio za rijaliti. Ne mislim da joj se ni malo sviđa Bilal”. – objasnila je MC Aleks u emisiji “Ne gledam ti ja to” na RED TV. (kurir.rs)